2010-10-31 at 20:57:53
USA livet här Kommentarer (0)

Trick or Treat


Sabrina och jag

I går var det den stora Trick or Treating kvällen här. Abbey tvingade mig att gå, jag gick till fem sex hus innan jag var klar. Jag tyckte inte att det var min grej direkt. Men det är typ världens största grej här, det var folk överallt. Du skulle kunna tro att du var mitt uppe i stan för det var tjockt med folk. Det var kö in till husen. Och det är inte som i sverige där du ringer på dörren útan är sitter folk ute på altanen eller har satt ut ett bord i trädgården. De är upptagna helatiden de är kö. Det var allt från två åringar till 60+ ute. Du behövde inte bli förvånad över att se utklädda vuxna för ALLA var utklädda. Karen säger att de som bor i det området där vi gick (5-10 minuters promenad från mitt hus) spenderar runt 200 dollar på godis för en kväll. Det är helt sjukt!
På ett ställe hade de allt från, godis påsar till chips påsar och läskflaskor och ALLT. Det sjukt! Men kul var det även om jag efter tio minuter gav upp godiset och bara var med folk.

Jag tänker allt ta mig en liten tupplur innan kyrkan.

2010-10-31 at 20:48:39
USA livet här Kommentarer (0)

Halloween

I torsdags så följde Abbey med mig hem efter skolan, eftersom vi senare skulle åka ut och dela ut godis till små söta barn. Larry är med i en förening och dom är med och anordnar en "safenight" för trick or treating. Det är ett stort rum med massor av bord utställda som man går till istället för att gå runt till hus. Jag och Abbey delade ut godis och gick lite med hennes syster. När vi kom till en av abbey kompisar undrade han om det var RW mamma. Abbey och jag dog av skratt. Jessi är 27 år och ser ut som 18-19 jag skulle aldrig gissa att hon hade två barn. Och Brandon trodde att hon hade en 18 årig son. Så nu kallar Abbey sin syster för mamma. Det var sjukt kul.

I fredags var det Halloween dans på BNL. Jag tror aldrig jag har haft så kul. Vi dansade i över tre timmar utan paus. Låtar som , Party in the USA, Barbie Girl och random låtar jag aldrig hört. det var så otroligt kul. Jag träffade massa nya folk som Shelby och Brooke känner. Det var stört kul!

2010-10-30 at 23:29:51
USA livet här Kommentarer (0)

TORRNADO

Har haft ett dött internet sen i tisdags och det har hänt alldeles för mycket i veckan som jag nu måste skriva om på en och samma gång :P

Men jag ska snart ut och "trick or treat"a men Abbey så jag har tyvärr inte tid nu heller så jag tänker helt enkelt bara ta lite nu och lite sen ;) 

I tisdags så var det en TORRNADO här :D Det är u hur coolt som helst. Jag var inne i mörkrummet när larmet gick av och jag hörde ingenting. Inte för att det spelade någon roll, jag var antagligen i skolans säkraste rum eftersom det är typ i mitten utan fönster. Vi gick inte ut i korridoren som vi skulle vi bara gick så längt bak i rummet vi kunde och satt där hela tiden. Det höll på i en timme. Men efter typ 45 minuter insåg vi att tre lärare och 15 elever inklusive mig stog tryckta mot fönstret och kollade på stormen. Vi såg inte något av torrnadon men det regna och blåste sågot hemskt och himlen var SVART. Jag menar det, inte mörktmörktmörktgrå utan SVART!  Det är pga torrnadon mitt internet har varit dött vilket har varit lite drygt men jag har varit i en torrnado nu ;)

Skriver mer om onsdag  och frammåt lite senare idag eller imorgon.

2010-10-25 at 22:48:18
USA livet här Kommentarer (1)

Memphis

I Torsdags bar det av ner mot Alabama kl 3.40. Alldeles för tidigt för min smak men det gjorde bara att jag kunde sova i bilen så det var okej. Jag sov hela vägen ner till Nashville, Tennesse. Sen var jag vaken bara för att jag vill se Nashville och somnade direkt igen när vi hade åkt igenom. I Alabama träffade vi Greg så han äntligen kunde få tillbaka sin hund. Så no more Allie för oss. Vi stannade i en liten park n kortis och sen åkte vi mot Memphis. Vi kom fram efter 660 miles av åkande den dagen, det är typ 110 mil. Väl där åt vi och sov.

På morgonen kom Martha och Ryan men de åkte snabbt ner till Oxford, Mississippi för att hämta Natalie, Ryans dotter. Vi åkte istället till Graceland och hälsade på Elvis. Det var sjukt coolt att gå runt där i hans inte så snyggt stylade hus och kolla på bilar, flygplan och kläder. Det är lätt värt en resa dit.
På lördagen var det mest Shopping som gällde. Jag köpte ett par Converse och Uggs och lite annat kul. Sen var vi och kollade på några ställen som har Tall sizes. Jag lyckedes hitta i rätt längd men vida jeans är inte min grej. Jag vet i alla fall var jag kan leta nu. Jag hittade jättesnygga jeans på ett ställe. De var lite korta men de sa att om jag beställer från internet så har dom ännu längre så jag kanske gör det någon dag.

Det var typ vad som hände, vi var mest hemma hos dom och umgicks. Men åh vad jag älskar Memphis!

2010-10-20 at 03:10:01
USA livet här Kommentarer (1)

underligt

Jag var med om nagot riktigt kul imorse nar jag akte min Twinkie-bar (Larry kallar skolbussen for det, eftersom den ar gul utanpa och vit innut i, precis som en Twinkie) till skolan. En tjej kliver pa bussen och hon lyssnar pa musik i sin Ipod. Hon satter sig brevid mig och jag kan hora hennes musik. Det ar bara instrumentalt men jag kanner igen musiken. Jag kan inte for mitt liv komma pa vad det ar. Efter ett tag borjar dom sjunga, pa SVENSKA! Jag satt dar och fick jobba hart for att inte brista ut i gapskratt. Pga det har jag nu gatt runt och sjungit pa Botten Anna heladagen. Hon hade hela Basshunters album sa hon spela 2-3 andra latar pa svenska ocksa. HAHA, jag fick en liten chock dar forst. Men kul var det.

Imorgon ar det skola sen bar det av till Tennessee :D Vi ska aven ner till Alabama den har gangen, sa jag kan bocka av annu en stat den har veckan. Det ska bli sjukt kul !!!

2010-10-19 at 00:02:42
USA livet här Kommentarer (1)

Midterms

9 skolveckor till enda. I fredags var det slut på de första nio veckorna i skolan. I usa betyder det Midterms, alltså jag kommer få mitt betyg i alla kurser för första halva terminen. De sattes i fredags och jag kommer få mitt gradingcard på onsdag (sista dagen innan FALLBREAK!) Jag vet redan att jag i en klass, min Multimedia och Webdevelopment klass har jag högst % av alla elever. 98.9% Det är ett A, nära A+. Dessutom har jag fått reda på att jag är min engelska lärares enda A+ student. Kan ni fatta det?! En lärare som har sju engelska lektioner om dagen. Freshmen english, min kurs och Speechclass med ca 27 amerikaner i varje och det slutar med att Svenskan är den enda A+ eleven. HAHA det är ju lite sjukt måste jag säga. Jag säger bara en sak, IN YOUR FACE alla 7 engelska lärare jag hade på högstadiet utom Ingrid ;) Jag har haft VG i engelska hela högstadiet utom sista terminen i nian. Jag var dessutom tvungen att kompletera en grej för att få mitt MVG. Samma sak i ettan, jag var tvugen att skriva en extra uppsatts i MVG kvalite för att få mitt MVG, vilket jag fick men jag fick jobba hårt. Nu är jag i USA och skaffar mig högre betyg en alla amerikaner och behövde knappt jobba för det. Som Pappa sa, här har du sagt att du ska ha ett lugnt år utan plugg och så toppar du alla klasser.

Som sagt har jag Fallbreak den här veckan. Känns dumt att kalla två dagars ledighet för lov, men jag klagar inte, BNL i mitt hjärta! Jag åker tillbaka ner till Memphis och ska hitta på en hel massa bus i helgen och jag är super pepp.

Har pratat lite med EF idag och fick dessutom paket av dom :) En Tshirt med texten - Livin' the dream. Björn Gustavsson är vad som poppar upp i mitt huvud när jag ser den, men det passar ju pefekt. Jag lever i en dröm!

2010-10-16 at 19:04:30
USA livet här Kommentarer (0)

Birthday

Football game igår kväll. Sista hemmamachen för denna säsong :( Men snart börjar Basket och det passar mig mycket bättre. det ska bli såååååå kul att gå på matchen mot Michell (grannstaden) för de är värsta rivialerna. Jag menar Falun Borlänge är ju inte mycket bättre. Det börjar bli lite kallt nu. Fast bara på morgon och kväll på dagarna är det fortfarande Tshirt väder. Men igår kväll på matchen var det svinkallt. Kan bero på att kl var 10 men kallt var det.

Idag är det Larrys Födelsedag så vi ska ha lite folk över. Jag vet inte vad vi ska äta men jag ska göra en jordgubbstårta :) ännu lite sverige till Indiana. Jag och Abbey tänkte gå på bio men det verkar inte bli så mycket med det... Jag vet inte.

Lite kort bara nu, men jag måste faktist dusha :)

2010-10-15 at 03:21:48
USA livet här Kommentarer (0)

veckan

Den här veckan har mest bestått av långa promenader med MIN musik i öronen och tänka på precis vad jag vill. Jag har varit lite trött på att vara borta från allt. Inte så att jag vill hem men uttröttad för att inget är som jag är van vid. Jag älskar det, det är därför jag är här, bara det att man blir inte pigg av det. Det var riktigt skönt att bara gå runt i MIN värld där JAG bestämmer.  Underbart! Walking + Patricia = perfect match!

Idag har jag varit i bloomington ettag med Karen. Hon hade lite ärenden så jag följde med. Vi gick en kortis i gallerian. Karen såg lidande ut helatiden så jag kollade bara på skor eftersom det var därför vi gick in dit från början. Jag köpte faktiskt två par jeans också för under 40 dollar. Tillsammans. Jag är nästan stolt, fatta att ms. Långben kunde hitta två par tillräkligt långa jeans som dessutom var billiga. AWESOMENESS! Nu är jag trött och redo för sängen. Det är jag visseligen alltid, varesig land eller tidzon. Godnatt Sverige!

2010-10-11 at 22:29:08
USA livet här Kommentarer (0)

Spring Mill med Familjen Ryan


Helgen har varit bäst som vanligt. Spring Mill även denna helg för min del men den här gången med Abbeys Familj. Det var en liten Familje get together eftersom Barrys två äldsta barn inte bor hemma längre så det var Barry Jr. hans son Jessica hennes man Brandon och två barn och Abbey och RW så klart. RW hade Alexis med sig, hon är i min Smyckes Design och vi har alltid kul på lektionerna så vi hade sjukt kul där också. RW, Alexis och Jag besteg ett berg nästan och Abbey kollade på. Sen gick vi till ett Hotell och drack vatten. Sen tog jag lite familje bilder och senare på kvällen var det en spökvandring som inte var läskig...

Söndag var family night i kyrkan så jag har bakat fail chokladbollar, de smakar vanilj för vi har ingen vaniljsocker så jag fick använda flytande och det blev för mycket. Sen åkte vi dit och spelade spel och Josh, RW, Sabrina och Jag gick ungefär 1 000 000 varv runt kyrkan. KUL!

2010-10-09 at 16:48:48
USA livet här Kommentarer (1)

Film

Det är nästan skrattretande. Mitt liv som en hollywood stjärna, fast utan kameror. BNL, precis som vilken skola som helst, Tree Hill High, East High eller William McKinley High School. Elver som inte stannar längre än tills klockan ringer för rast. Höga skåp med nummerlås. Promqueens, jockeys, geeks och loners. Bord med stolar obekvama och fastskruvade så det inte finns någon som helst möjlighet att komma närmare bordet eller längre ifrån heller för den delen. Designen kan ses i filmer som High School Musical, bara föreställ er dom i blått istället. Gravida Freshmens, Juniors som planerar bröllop. Tjejer som går runt med sin "levande" docka till varje klass for att bevisa att de är ansvarsfulla nog att skaffa barn (och få ett A i kursen). Dejter och bråk. Gula skolbussar. Mitt liv i BNL - the movie!

2010-10-07 at 22:56:25
USA livet här Kommentarer (1)

Tisdag, Onsdag, Torsdag

I Tisdags tvingade jag hit Abbey så vi kunde hitta på något kul. Resulterade i HALLOWEEN KOSTYMS SHOPPING. Vi kollade bara runt på internet men någon dag ska vi åka till bloomington och skaffa oss en. Jag är super duper mega pepp på halloween. Efter det åkte Karen och jag till papa's och åt. Sedan åkte vi till Jiffy Treet och åt glass med Larry och Tim. Jiffy treet har jordens bästa glass, lovar! Det är sjukt gott allstå. Har visseligen bara varit där två ggr, men det är underbart!

Onsdag är kyrka så jag följde med hem till Abbey efter skolan. Vi kolla på Svampbob (-.-'') och gick på promenad. Sen åkte vi till kyrkan, gick hem till mg för att hämta mina saker, gick tillbaka och lyssnade på Mark och Dale Lynn som vanligt.

Idag har jag inte gjort mycket. Smyckes läraren var borta idag igen (igår också) så idag hade hon gett vikaren en lapp med Mitt och Maggies namn på som personer som kan hjälpa er. Halva klassen är andra års elever i kursen och ändå satte hon mig på det... Det måste betyda att jag gjort något rätt.
Sen var det Sadd möte och nu är jag hemma redo att sova. Jag vet inte vad som är fel men jag har varit nära på att somna hela dagen. Inte så bra. Sattsar på en powernap och vara som folk imorgon igen.

2010-10-05 at 03:46:30
USA livet här Kommentarer (1)

Wal Mart

Efter skolan idag tog jag min cykel, Karens Cykel som är väldigt liten och obekväm, till Wal Mart för att komma ut lite och för att seom jag hittade. Uppenbarligen hittade jag dit men jag kan ju lova att jag hade rejällt ont i rumpan när jag kom fram eftersom att cyklen är så liten måste jag has bakåt och då hamnar min stackars rumpa mitt på en HÅRD kant på sadeln och det är inte optimalt för musklerna i benen att cykla på det viset men det är bättre än inget. Jag gick runt ett tag och kollade på allt ja hade lust med och sen åkte jag vidare till klädaffärer, det finns i alla fall 4. Jag gick runt ett tag och kollade och lyckades få 10% rabatt för att jag var från Sverige. De ville ge mig ett kort och jag sa att det inte gik eftersom jag inte hade ett tillräckligt bra ID för att skaffa sånt här  så de gav mig rabatten i alla fall. Haha. Sen bar det av hemmåt för att kolla på Camp Rock 2 med Emma. Töntig film och jag ÄLSKAR det! Nu bär det av mot min säng. Jag har planerat att få en 3 miljoner timmar utav dom 8 jag har så jag kan vakna upp pigg imorgon. God natt katt!

2010-10-03 at 20:39:41
USA livet här Kommentarer (0)

Upptagen

Det är ju helt otroligt hur hemskt upptagen man kan vara ibland. Jag klagar inte, för kul har det varit men jag känner att bloggen har fått lida en del. Ledsen för det.

I torsdag när Larry kom hem från jobbet så undrade han om jag kanske vill åka på en rundtur i Bedford där jag inte hade varit. Självklart ville jag det, plus att jag kunnde komma iväg från huset ett tag. Så vi åkte till "the Devils Backbone" och Tunnelton. Det var inte så mycket att se men jag tycker att det är kul att se allt så det spelade inte mig något större roll. Vi åkte förbi Abbeys gammal hus också. Det var lite kul att göra något bara jag och Larry.

I fredags så gick jag och Emma till sjukhuset eftersom hennes kompis hade blivit opererad elleer nåt. Emma klagade precis HELA vägen dit fast det va hon som tvingade mig att gå. Det var inte det roligaste men jag var glad att få någon att gå med. Nu vet jag också hu rman går till JayC (vår mataffär).
När jag kom hem igen så tog Larry med mig, pojkarna och Abbey till spring mill. Vi hade så sjukt kul. Abbey är rent ut sagt en idiot och hon är roligast någonsin! haha De har en haunted camp gound där. Det är typ bus eller godis fast på en campingplats. Det var lite mysigt att åka unt där även om det var dagen före själva bus eller godis var. Vi skulle åka dit men Abbey fick inte för sin mamma. Så vi stannade hemma hos henne på lördagen istället. Det var lite trevligt, RW hade lite kompisar över och vi hade kul. Sen åkte dom till spring mill till haunted campground. Rw var Jordans pojkvänn och tvärt om eftersom de inte ville klä ut sig haha.

Idag så har jag varit i kyrkan och inte gjort så mycket mer.
Jag har föresten ätit min första riktiga amerikanska pannkaka i helgen också. I Lördags så hade vi en pannkakas festival och det var gott!

Patricia