2011-02-26 at 23:18:40
USA livet här Kommentarer (0)

State Competition

Nu har jag fixat mina naglar lite fint. Jag var lite stessad när jag gjorde det så lite kladdigt är det men jag får leva med det.
Imorgon tidigt på morgonen beger jag mig av mot huvudstaden här i Indiana (Indianapolis). Där stannar jag tills på Tisdag och tävlar. Det ska bli riktigt kul vill jag lova. Vi är bara två tjejer som åker så vi får ett fyramanna rum för oss själva, supernajs! Jag vet knappt vad som komnmer hända själv så det blir lite svårt att förklara för er. Men jag vet att jag ska hålla en presentation om min Chicago Video jag har gjort och sen har vi ett möte om dagen. Annars är det fritid som gäller. Vi bor på ett hotell som sitter ihop med gallerian s jag och Sabrina kommer nog roa oss där i några timmar. Vi kan dock inte gå dit själva eftersom vi är tjejer och kan bli kidnappade (HAHA, ofta nån kan kidnappa mig som antagligen är längre eller samma längd...) Aja, vi får antagligen övertala Mr. yeary att vi kommer överleva eller tvinga med en av pojkarna. Kul ska det bli, middag på Hard Rock Cafe med klassen på måndag kväll, sen blir det en dans. Kommer bli stört kul!!

2011-02-25 at 19:53:49
USA livet här Kommentarer (0)

viktigt att veta

Dagens lektion: Bast Senior Pranks genom tiderna
Idag har vi fatt lara oss om bus folk gjort har pa skolan innen de tagit student. Det var ratt kul faktiskt. Allt fran att byta ut nagra ord fran national sangen till "Teachers leave the kids alone" till att branna upp grinden till skolan och att alla 400 elever som tar studenten har papper i handen som man smidigt overlamnar till rektorn nar man skakar hand. Det har hant mycket kul pa BNL ska ni veta.

Dessutom har jag fatt veta att jag och Sabrina kan inte ga till gallerian sjalva for vi ar tjejer. Sant gor mig ARG! Sa vi maste dra med oss minst en av killarna och shoppa med oss... Ofta dom kommer vilja det liksom.... hmm!


2011-02-24 at 22:16:24
USA livet här Kommentarer (0)

the Final Countdown


Favorit låt just nu skulle jag tro :)

Nu har jag tänkt lite här och min slutsatts är SJUK!
I helgen ska jag till Indianapolis på min State Competion.
Efter det är det 3 veckor till prom.
4 veckor efter det är det prom.
Veckan efter prom kommer mamma och pappa.
Sen är det typ 6 veckor till jag åker hem..... STÖRT!

2011-02-23 at 19:21:59
USA livet här Kommentarer (2)

boooooring

ojojoj. Det känns konsigt just nu. Jag är super uttråkad i skolan och eftersom alla kul hemsidor andra är blockade så läser jag massa bloggar. Det känns så otroligt konstig, fast väldigt väldigt bra när man läser och helt plötsligt slinker det in ett “Ica maxi“ eller “Wallander“. Det är sånt som var min vardag som jag nu saknar till tusen. haha, jag kan leva med Wal Mart och CSI, det är rätt bra det med faktiskt, men ändå. Jag saknar mitt lilla Sverige ibland faktiskt ska ni veta! :)

2011-02-22 at 22:09:19
USA livet här Kommentarer (0)

stolta amerikaner

Stolta amerikaner har man ju hört talas om och nog är det sant. De älskar deras millitär och tror att USA är bäst i hela världen. Jag läser just nu om Andra Världskriget på historian och gissa vad? Vi pratar bara om hur bra USA är, hur USA kom int i kriget sent och att det var då dom allierade vann kriget. Vi pratar om att USA bidrog med vapen och sånt för att hjälpa GB och Sovjet vinna över Hitler. Jag har hört ordet Jude EN ENDA gång under två veckor av det här. Jag har hört konsentrations läger EN ENDA gång. Vi har pratat om att många dog. många, det kan ju vara 20 pers lika gärna som 20 milljoner. Men när bra pratar om själva krigandet så dog MÄNGDER och MASSOR och OTROLIGA MÄNGDER av amerikaner. Det är så dumt alltihoppa.

Jag är stolt över att vara Svensk, jag tycker att vi är ett bra land även om det inte finns så myckt att skryta om. Men jag går inte runt och säger, VI ÄR SÅ BRA FÖR VI HAR INTE KRIGAT PÅ HUR LÄNGE SOM HELST. Jag går inte runt och tänker att jag skulle kunna dö för sverige. Det känns absurt för mig. Men amerikaner är amerikaner antar jag...

2011-02-22 at 00:29:45
USA livet här Kommentarer (0)

ny vecka startar med regn


Shelbys fina alla hjärtans dags rosor

Strömavbrott utan storm. Det har visseligen regnat som tusan i flera timmar men inte en blixt och ingen åska. Men hem kom jag och vi kunde inte gå in genom garaget som vi vanligtvis gör eftersom garagedörren inte öppnades. Så ett tag satt jag blöt och kall i min säng och prata med SHelby som har varit hemma från skolan. Sen kom stömmen tillbaks och vi fick potatis soppa som smaka igenting. JAg är rätt van med osmaklig (inte äckligt bara utan smak) mat nu för tiden men det här tog priset tror jag. Aja, jag hungrar inte ihjäl. Jag ska springa ner och dansa ett tag nu eftersom spöregnet uteslöt min dagliga prommenad.

2011-02-20 at 23:24:39
USA livet här Kommentarer (0)

the Last Song


Jobbar på ett projekt till min creative writing klass. Det ska bli ett poster om the Last Song när det är klart sen :) Annars har jag inte gjort mycket idag varit ute i det fina vädret. Imorse regnade det men när jag var ute var det soligt och fint (:

2011-02-19 at 22:10:59
USA livet här Kommentarer (0)

Stor SkrivarN

Emelie och jag insåg precis hur mycket jag har skrivit idag. Bloggat, skrivit mail till sara och Jossan (dessutom två till sara), chattat med emelie, skrivit om två dikter till skolan och skrivit på min novell till skolan. Bra jobbat Patricia!

2011-02-19 at 17:22:52
USA livet här Kommentarer (0)

Mysig Lördagsmorgon


Lite snabba bilder tagna med digital kameran så jag kunde visa vad jag egntligen gör med den analoga kameran :)


När jag vaknade imorse var  jag ensam hemma så jag gick upp och tog mig en dusch. Sen gick jag ner och åt frukost, macka och te och läste den nya marieclaire tidningen som vi precis fått. Sen satt jag bara där och njöt av att det var varmt och skönt ute. Jag pratade med mamma och pappa och efter det har jag vara sprungit runt ute (med flippflopps, det ni!) och tagit kort på allt möjligt kul. Vi har fått ett nytt projekt i foto 2. Vi ska ta kort på saker som liknar bokstäver och bilda ett ord. Mitt ord är Lycka (synd för min klass som inte kommer fatta) Härligt med vår, hoppas att det håller i sig!

2011-02-18 at 00:27:11
USA livet här Kommentarer (0)

en svensk mupp


Här sitter jag och känner mig dum... Ännu en gång har jag ringt en okänd person och inte vetat vad jag ska presentera mig som. Det gick bra ändå, det fick bli nån amerikansk dialekt på det hela. Jag måste bara säga att Sjöberg är ett sjukt fult namn på engelska! Inte nog med det sitter jag på golvet med kjol och munkjacka och dricker te. Jag känner mig seriöst inte normal, jag ser ut som en mupp. haha. Jag tänkte i alla fall göra något vettigt och skriva på min novel som måste vara klar nästa vecka. Japp, det låter som en bra plan så så får det bli!

2011-02-17 at 00:30:51
USA livet här Kommentarer (0)

Vår!?

Frågan är om detta kommer hålla i sig. Man får alltid hoppas, men vår i Februari känns för bra för att vara sant. Man kan dock inte förneka att 18 grader och sol betyder vår. Det är inte heller det enda vårtecknet för här har jag sett cycklar, shorts, moppeder och motorcyklar heladagen. Jag kan inte tro annat än att det är vår. Men som sagt, frågan är om det tänker hålla i sig...? önskar att jag hade en bild på allt det härliga!

2011-02-15 at 23:12:05
USA livet här Kommentarer (0)

Drive Thru


Stolt tjej som rockar Drive Thru'n.
Jag har fått äran att vara med när Shelby för första gången körde genom en Drive Thru, det var för ett tag sedan och mycket gott vart det. Vi köpte oss varsin milkshake på Steak'n'Shake. Ilördags åkte vi genom bankens drive thru för fösta gången och det slutade rätt bra det med vi kom ut med både pengar och körkortet fick hon tillbaka, tänka sig. Det är helt stört vad mycket olika drive thrus det finns här. Mat, bank, bankomat, system bolag (?), Drive thru weddings (det räknas knappt eftersom det är vegas men i a f), postkontor, apotek, begravings hem (där man går på "viewing" av den som dött), och i Memphis såg jag ett sånt där ställe man kan gå till och sälja saker när man behöver pengar och sen när man fått pengar igen kan man komma och köpa tillbaks det man sålt. Det hade som Drive thru variant.
Innan jag dör ska jag lätt cykla genom McDonalds drive thru!

2011-02-15 at 00:45:04
USA livet här Kommentarer (1)

Happy Valentine's dayPatricia har fått paket. Det är for real världens grej med alla hjärtans dag här. Jag kom upp imorse och Gracie fråga varför jag inte hade valentine's colors på mig. Sen så kom jag till skolan och vi fick massa godis från kompisar och lärare. JAg fick paket fårn Jami och Chris och från Mamaw Sherry. Det är rätt mysigt. Jag har alldeles för mycket godis nu dock... Dessutom har jag fått cupcakes hos Sherry och ska ner till Chris syster snart eftersom hennes dotter Randa fyller år, vilket betyder tårta....... Inte okej! Kul har det varit i alla fall. btw, dagen till ära så satte jag på mig min Livin' the Dream T-shirt efter jag underhållit mig med favorit sysslan - duscha :)

2011-02-14 at 02:16:45
USA livet här Kommentarer (1)

vår?

söndag - 13 grader varmt och solsken! Jag är i himlen tror jag! Det är så otroligt skönt, jag hoppas verkligen på att vintern är över på riktigt. Det ska vara över 10 grader hela veckan och på torsdag ska det vara 16 grader. Så skönt så skönt. Hoppashoppashoppas på att det inte går ner igen!

Idag har jag bara dragit runt, spelat Wii Fit, gått på promenad och lek i illustrator (sjukt vilken tid det tar.) Nu ska jag ner och kolla på TV med de andra. Sen blir det krypa ner i sängen och få lite efterlängtad sömn efter all mitt-i-natten-softboll. Visseligen följde jag inte med till Indy imorse för jag hade lite ont i halsen och kände mig allmänt dålig men jag var uppe kl 3 och började göra mig i ordning innan jag kröp ner i sängen igen och sov några timmar till.

2011-02-12 at 20:45:58
USA livet här Kommentarer (4)

Lördag


Dagen började klockan 03.00 för klockan halv 4 var Shelby tvungen att vara i Softboll hallen. De träna i en timme, spelade match i en timme och träna i 40 minuter till. Det verkade inte vara något som tyckte att det var konstigt att kolla på sport mitt i natten. Sen fick vi veta att Shelby inte spelar igen förens klockan 06.20 imorgon, så vi bestämde oss för att åka hem. Vi kom till hotellet, checkade ut, bestämde att hotellfrukosten inte fick duga (?) och åkte vidare till cracker barrel för att äta världens bästa blåbärspannkakor till frukost. Sen bar det av hemmåt och vi kom lagomt hem till strax innan 9 så lagomt till jag hade gått upp i vanliga fall. Jag och Shelby åkte direkt in till stan igen, WalMart, Bath and Body Works och vi åkte genom bankens drive-thru för första gången. Sen åkte vi hem, jag prata med mamma och pappa. Sen prova jag på min nya trännings DVD, den sög, tråkig och svår så jag får hitta på något annat. Allt detta innan kl 1, rätt bra gjort måste jag säga. Nu har jag duchat och ätit lunch så jag tror att jag gska ta mig en prommenad i det finfina vädret kanske.

Patricia