2010-07-26 at 15:49:31
Usa förberedelser Kommentarer (0)

nine days

Det är inte ens dubbelsiffrigt längre. 9 dagar...
Jag måste packa träffa folk och allt möjligt jag fattar det inte. Det är ju SNART! Det skrämmer mig att jag inte är nervös. Jag har varit nervös max 3 timmer sammanlagt, aaaah!

2010-07-16 at 12:39:15
Usa förberedelser Kommentarer (1)

handla


Lekte lite i Illustrator igår, jag hade nästan glömt hur sjukt kul det är.
Det blev en bild på snyggaste Ann ♥!

Det är ingen tid kvar i sverige. Jag har 19 dagar på mig att fixa allt som behöver göras. SJUKT! Jag kommer aldrig hinna... Jag har i alla fall varit och köpt lite presenter till värdfamiljen, känns bra. Jag har även in förskaffat tandborsten jag ska ha med mig på flyget, najs! Allt jag drömmer om är USA, både bra och dåliga drömar. JAG LÄNGTAR IHJÄL!

2010-07-15 at 19:17:44
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Indiana in 20 days


20 dagar 20 freaking dagar! Det skrämer mig smatidigt som det ger mig hopp. Jag vill åka nu samtidigt som jag vill stannan hemma för evigt. Jag vill inte lämna klassen även om jag vet att jag har kvar dom allihopa. Ett år utan dalagården och alla underbara människor känns som en evighet! Jag fattar inte hur jag ska klara mig på samma gång som jag känner att jag inte vill vara kvar här en sekund till. Jag vill ut och upptäcka livet och nya människor. Jag vill se hur vardagen är i en liten stad i Indian.

Om 20 dagar och några timmar kommer jag komma till mitt nya hem i Bedford. Vad jag ska göra där är nu ett mysterium men jag får hoppas på det bästa. Familjen Arnold ska vara min värd under mina 10 månader. Det känns som det inte kan bli annat är än bra. Men vad vet jag!?

2010-07-05 at 17:13:12
livet Kommentarer (0)

JCläger

Med blålera i håret åkte jag igår hem från dalagården. Med tårar i ögonen gick jag och la mig när jag tänkte på att det är ett helt år kvar tills jag får träffa många utav dom... Varenda en av barnen har charmat mig på sitt eget lilla sätt. Vissa genom att vara sjukt kaxiga andra genom klockrena kommentarer. Genom att ha sand och blålera i hela mitt hår. Genom att göra roliga bus. Genom att hota och muta mig om vart annat. Genom att vara gulliga. Genom att ge mig massage. Genom att vara lagomt rädd för mig ;) Jag älskar alla barn som gjort det kul att vara ledare åt er. Tack älsklings barn! ♥

2010-07-05 at 12:37:36
Usa förberedelser Kommentarer (0)

30

30 dagar kvar nu... 30 fattar ni hur lite det är!? 30 dagar är mindre än hela Juli... Jag tror att jag kommer svimma! 30 dagar... 30!

Patricia