2009-11-26 at 17:12:39
Usa förberedelser Kommentarer (1)

Nervös

Nu kom det. Jag har inte varit ett dugg nervös förens nu. Jag läste om resan... Om man har riktigt tur så behöver man bara flyga från sthlm sen är man klar, men antagligen måste jag byta flyg. Om jag har otur kan jag få byta plan ännu en gång och då alldeles ensam. Hur ska det här gå? Man kan dessutom ha oturen att behöva sova över på flyplatsen. Det är väl det sista man vill när man har kommit iväg? Att få vänta en dag till på att få komma fram. Jag måste läsa klart min handbok nu och sätta in alla papper i min ny inköpta flugsvampspärm (röd med vita prickar) :)

2009-11-24 at 16:41:19
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Hoppa upp och ner

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Jag är så sjukt himlans jätteglad just nu! Jag har mått dåligt hela dagen pga av Svininfluensa sprutan. Fy sjutton vad on jag har i armen. Något som vi har haft väldigt kul åt i skolan hehe. Alla utom Julia har mått skit hela dan och det har varit ganska kul, och rätt drygt! Men Jag har ju tränningvärk från att jag gymade igår morse, kul eller inte!?

Det blev tusen gånger bättre när jag kommer hem och Mamma berättar att EF har ringt! Okej jag måste säga att jag blev väldigt rädd först, hon hade nämligen frågat hur jag mådde, och jag svarade med tanke på sprutan "inte så där toppen kanske". Det var då hon frågade om jag hade fått ett telefonsamtal, så jag trodde direkt att jag inte var antagen. MEN DET VAR JAG! Jag kan inte tro att det är sant, nu är det påriktigt! Jag måste åka till stan och inhandla en pärm till alla papper jag kommer få!

Jag ska testa mina nya fotogrejer nu som lyckades komma i all hysteri, see ya :)


2009-11-23 at 21:30:58
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Färdig

Intervjuen är klar och jag känner mig nöjd. Jag önskar bara att det kunde gå lite fortare med paprena! Jag vill ju veta nu nu nu om jag är antagen eller inte! Men det är väl bara att vänta antar jag...  Jag har fått svara på samma frågor som jag svarade på i ansökan både på svenska och engelska. Jag har fått veta samma saker som jag redan visste innan, det känns inte som det gav så mycket men nu är jag en bra bit påväg! :) Nu vet jag åtminstone säker på att jag antagligen inte kommer få veta vart jag hamnar förens i sommar, puh kan jag vänta så länge? Vad vet jag... Jag får väl lov att göra det! Men det känns iallafall bra förutom att jag har extremt ont i armen efter sprutan. Inte är det nått placebo inte, det kom helt plötsligt när jag pratade i telefonen utan att röra på armen :P


2009-11-23 at 17:27:28
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Intevju

Nu händer det snart! Om exakt 37 minuter i skrivande stund! Jag måste medge att jag är väldigt nervös. Jag har till och med tänkt tanken att min arm skulle göra så ont att jag inte kunde hålla i telefonen, japp så nervös är jag! Jag insåg lite senare att jag faktiskt har två armar :O VÄRLDSNYHET!  hehe Mat är nästa punkt på schemat, jag vill ju inte svimma av mat brist mitt i intevjun! :)

2009-11-22 at 17:27:40
Usa förberedelser Kommentarer (0)

kamerastuff ;)

reflexskärm, 110 cm diameter

uv-filter

close up filter +4

dimmer till blixten

Macroset

 

Nu blev äntligen min födelsdagspresent beställd. Det blev en hel hög med saker :) Reflexskärmar, ÄNTLIGEN! åååh vad jag känner mig glad just nu! (jag vet att saker inte gör mig lycklig i längden, men det struntar jag i för tillfället!) Macro grejer gör mig inte så ledsen heller, jag som älskar att fota blommor och sånt, GLADTJEJ!

Mitt i allt det glada är jag väldigt nervös också, imorgon blir det ju intevju. Jag kan inte vänta smatidigt som jag är så extremt nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det är inte klokt att jag inom en vecka kommer få veta helt säkert om jag får åka eller inte! piiiiiiiiiirr i magen.

Nu går Vikataxi in till Wee-kvällen så det är dags att dra sig! :)

2009-11-21 at 16:56:36
Usa förberedelser Kommentarer (0)

091121

Lördag och en skön sovmorgon fram till halv elva. Men sen blev det stress till kyrkan för att städa... kanske inte det roligaste jag kunnat hitta på när solen sken, men aja, nu är det gjort! så jag har städat i 2,5-30 timmar :P KUL!
Donken med familjen efteråt så det han bli mörk innan jag kom hem :( Jag som skulle ut och fota! Men mitt konditionstest blev äntligen gjort! Så nu känner jag mig duktig efter en springtur! :)

Nu blir det Photoshop som gäller! :D

2009-11-18 at 09:30:24
livet Kommentarer (3)

sjuk...

Så blev man sjuk, IGEN :( Jag hatar det!
Tilde viste inte vart man kunde köpa bättre imunförsvar, så jag är gärna öppen för förslag!  bläää på att vara sjuk! Jag saknar min klass! :(

Jag har iallafall extremt kul åt hur extremt nördiga Bella och Rebecca är!
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2058796&BroadcastDate=&IsBlock=
Det börjas vid 13 minuter och håller på resten av tiden, Suck på er säger jag bara!!! Inte nog med att ni får Dancing Queen till Twilight så är ni med i radio pga av den himla filmen!

2009-11-16 at 21:24:59
Usa förberedelser Kommentarer (1)

Händer det här?

Är det på riktig?
Martina min intervjuare ringde idag, på måndag kl 6 så ska kommer jag sitta med telefonen i handen på intervju. Allt känns fortfarande helt surrealistiskt, kan det här hända en liten tjej från ingenstanns?

Jag kan nog inte förklara hur mycket det pirrar i min mage just nu, men det är en heldel! Jag har inte ens fattat att det här händer än. Vem vet jag kanske har drömt sen midsommar, det skulle kännas mer troligt än det här! Glad är jag i alla fall :) ♥

2009-11-16 at 16:11:47
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Surreal

Jag måste bara tala om hur extremt overkligt det känns att jag påriktigt har skickat in ansökningspapperna är in skickade! Det kan inte vara sant att jag, lilla lilla jag ska åka till USA alldeles själv i helt helt år...  Att mina föreldrar låter mig åka alltså!?

Jag ska kanske inte ta ut saker i förväg... Jag har ju faktiskt inte blivit antagen än, men varför skulle jag inte bli det? Jag har ingen sjukdom, jag är inte ens allegisk, jag jag inget IG, nej... Jag vet inte :P

Nu hoppas jag bara på ett telefonsamtal så snart som möjligt (: ♥


2009-11-15 at 16:01:42
kyrkan Kommentarer (3)

Tjejmiddag (:


2009-11-14 at 22:46:21
livet Kommentarer (2)

Tjejmiddag ♥

Nu är man hemma igen efter världens mysigaste, tjockaste, roligaste och anorlunda dagen på länge ♥
Den började med att man åkte ner på stan och kollade på Snowboard tävling med Cornelia, Emil och Richard. Det var trevligt men också mycket tråkigt! Efter det skyndade jag och Cornelia oss till Willy's för att träffa emelie och handla allt inför kvällen... Det blev mycket spring och MYCKET pengar! Mat till en kväll för 240 kr + godis... Vi lyckades iallafall missa bussen med två minuter efter en heldel krongel med betalingen på willy's. Så då var det bara att ringa Erik och fråga om vi inte kunne få komma dit, vilket vi självklat fick!

Efter att ha suttit och haft trevligt hemma hos erik i en timme hann vi iallafall med nästa buss. När vi väl satt hemma hos Emelie blev det laga mat på engång. Så efter ett tag så hade vi lyckats laga förrätt, huvudrätt, efterrätt och gjort drinkar! Mycket gott vill jag lova! Tänkte att jag kunnde lägga upp bilder imorgon :)

Vi struntade i förrätten eftersom vi såg hur himla mycket mat vi hade så det fick "bara" bli huvudrätt! Jag tror aldrig att jag har varit så mätt! + att det blev efterrätt efter! Det var iallafall det godaste jag nånsin ätit ♥

Trevlig kväll blev det sen med Allt flyter och 2012! TREVLIGT! Älskar er mina prinsessor ♥

2009-11-13 at 16:44:18
kyrkan Kommentarer (2)

Klädaktion

Snart bär det av mot kyrkan och US! Det känns som väldigt längesen... men det är väl en vecka som vanlig. Jag antar att det beror på alla långa dagar den här veckan. Även om vi har haft sjukt kul (: Min klass är stördast, underbarast och bara BÄST!  Jag har i alla fall rensat ut hela garderoben, så nu har jag inte så där jätte mycket kläder kvar, hehe. Nu ska man bara rensa ut vilka kläder som ska slängas och vilka som man ska aktionera ut ikväll. Det kan ta lite tid det också... hehe.

Ett sista litet visdomsord:
You have to live on the edge, våga spränga en E-kolv (vaddå internskämt?)


2009-11-13 at 12:25:46
livet Kommentarer (0)

Ledigt (:

Efter att igår ha haft en 13 timmar lång skoldag och insett att jag slutade samtidigt som Ben (8 timmars tidsskillnad) insåg jag att jag bara hade franskaplanering idag och att jag var sååå värd en ledigdag
(med tanke på att jag faktiskt slutade 8 i tisdags också).
Så jag sa till att jag inte kommer till skolan idag och fick en välbehövd ledigdag!

Jag känner mig så duktig som faktiskt nu har skickat in Estetreflektionen, mytreflektionerna, som jag kanske skulle ha skickat in för 8 veckor sen... och gjort klart matte hemprovet redan innan halv tolv. Nu kan jag njuta av helgen utan att bry mig om skolan ett dugg! Sköönt!

Nu är det enda måstena jag har kvar idag, rensa ut garderoben och fylla i ansökningspapperna med bläck och lägga de på posten :) Sen bär det av till Us med klädaktion och planering utav helgen med prinsessorna ♥

2009-11-12 at 08:17:06
nv1 Kommentarer (1)

091112

Sitter i skolan igen, precis som vanligt! Nu blir det vänta in Gabbi sen ska vi gå upp till Regementet och ah Gympa. Det är extremt kallt ute, så jag kommer att dö på kuppen, men det är något jag får leva med. (Det där blev kanske inte en sån bra mening...)
Efter det blir det självklart Pannkaka med sylt och grädde ;) Eller kanske inte... man vet aldrig! Det kanske inte är så där jätte toppen att leva på pannkakor heladagen, då jag nämligen slutar runt nio idag skulle jag tippa. Nej, nu måste jag dra så inte Gabbi hinner dö ute i kylan innan jag kommer och dör med henne!

2009-11-11 at 19:40:54
Usa förberedelser Kommentarer (2)

Usa-high school year

Det här händer verkligen, jag kan inte vänta! Papperna är nästan helt ifyllda och är snart påväg till EF. Jag kan inte fatta att jag kommer få åka till mina drömmars land. Inte nog med det kommer jag få en hel hög med nya vänner från hela världen pga att jag åker med en organisation som är internationell. Dessotom kommer jag aldrig ha något problem med engelska efter det här. Jag kan fortfarande förstå att det här händer! Jag kommer få prata engelska varje dag i ett år, mina drömmar om USA kommer att bli sanna!

Det spelar inte ens någon roll om jag hamnar i den minsta delen av hela USA, jag kommer ha det bästa året i hela mitt liv! Även om jag kommer sakna min underbara klass och mina under bara vänner <3 Jag kan inte heller fatta att jag ska leva i ett år utan mina föreldrar och vanor. Att inte få åka till US varje fredag, eller att inte få komma hem till Ann för att prata om allt och ingenting, det kommer vara svårt att klarar sig utan!

Patricia