2010-04-28 at 17:18:18
Usa förberedelser Kommentarer (1)

Klassen ♥

Linn, Frida, Julia och jag :) Vi vet att vi är snygga!

Har haft några minst sagt hektiska dagar.

Måndag - skola sen till jobbet direkt och sen hem och sova. Självklart hann jag se på hollywood fruar lite snabbt innan jag somna - Maria Montizami är min stjärna!

Tisdag - Skola med mys på lunchen. Sola och ta fula kort (se bilden). Sluta två köra Land och Stad i en timme då Jenny slutade. Gick ner till vitre och bråkade med Johanna som har praktik där. Träffa Sandra som verkar ha haft det underbart i Australien. Dra hem till Frida och äta Salladen vi köpt. Mysa i soffan ett tag för att sen skynda ssig tillbaka till skolan för att ha två timmars fysik. Sluta dagen halv åtta - dra till kyrkan och ha övning. Sen couger town - Sova.

Onsdag - Fysiklabb i borlänge. JAG FATTA :O! Äta mat - träffa Ollars på resturangen :) Till skolan och göra nationellt prov. (haha vadå passande uppgift - Varför vill du åka studera utomlands? )

Puuuuh! Jag är lite uppe i varv kan jag tala om

 
2010-04-22 at 18:40:19
nv1 Kommentarer (1)

gamlavanligajag


Dagen har spenderats i snöKAOS i gävle. Det var en hel massa skoj men kallt som sjutton!
Söta apor och söta kompisar blir det bättre? + att man fick lite skolarbete gjort på köpet. awesome!
Finare bilder kommer sen när jag har orkat redidigera.

Jag och Tilde taggar biologistudie! eller?
btw sa jag att jag är tillbaka till min naturliga hårfärg, blond? eller det syns väl ;)

2010-04-20 at 19:11:13
livet Kommentarer (0)

foto


Foto: Jag
Canon eos 450d; Macro mellanring, 18-55Foto: Jag
Canon eos 450d; Macro mellanring, 18-55


Jag skickar med två av de bilder jag tog idag.
Gotta run ;)

2010-04-20 at 18:37:35
nv1 Kommentarer (0)

Taggar apor!

På tordag gäller det! Oj vad allvarligt det lät nu då...
På torsdag bär det av mot furuvik med klassen - awesome! Jag har den underbaraste klass du kan tänka dig. Vi kommer ha det askul på bussen dit sen att trava runt på furuvik kommer inte heller vara helt fel. Rebel XSI kommer vara min kavaljer under dagen så klart. Tilde, Therese, Helena, Gustav och jag ska checka in vad Gibbonerna tycker om oss i en och en halv timme - segt - men som sagt jag har klassen med mig det känns toppen :)

Har lite bilder som jag tänkte ladda upp senare, ska bara se om pappa köpt kuvert till mig först

see ya!

2010-04-19 at 20:10:49
livet Kommentarer (0)

Stolt!


Låten är fruktansvärt bra - tjejen har talang!
Det är lite segt i början av videon men jag lovar, det är värt att vänta på.

Jag har faktiskt sprungit idag! SCORE! Jag började för två veckor sen och sprang då varjedag hela veckan (nästan) men sen gick det åt skogen med det. Blev förkyld och skit. Men nu satte jag fart på det igen - här ska kommas i form!! Det skulle inte direkt skada med lite bättre kondition - right?

Jag tog med videon för att det är en väldigt bra låt att springa till, men blir väldigt peppad av den.

Kram

2010-04-19 at 16:55:47
Usa förberedelser Kommentarer (0)

converse


Well, shoppa nya skor är aldrig helt fel. Viseligen har jag gått runt hela dagen och sagt att jag inte ska köpa vita converse men jag visste nog hela tiden att det skulle bli dom tillslut ändå. haha

Jag har även fått veta lite mer om min värdfamilj och det. Jag har tänkt att jag ska skriva lite om Bedford någon dag men idag får ni bara veta lite kort.
Jag kommer som sagt ha två små bröder men även två äldr bröder. De bor inte hemma för den ena är 24 och den andra 30. Han som är 30 är gift och har två döttrar redan. Skolan jag kommer gå på har ca 1600 elever och skolfärgerna är blå, vit och röd (hej, min franskalärare kommer bli glad ;) )

2010-04-14 at 20:52:21
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Värdfamilj


åååååååh! Jag är så glad just nu! Har fått min nya värdfamilj och de verkar toppen. I Indiana kommer jag att spendera mitt nästkommande läsår med familjen Arnold. Jag kommer att få två små bröder, 10 och 11 år. Jag menar hur kul kommer inte jag ha det!?
Jag kan inte vänta på att jag ska få svar mailet som jag nyss skickade till dem. Jag vill veta allt! Inte så konstigt kanske men jag fattar inte att jag ska åka! Jag har precis kommit på definitionen av att vara pepp idag i alla fall - det är ett som är säkert!

Min glädje förstör inte direkt av att det är VÅR heller vilja jag lova! Imorgon blir det att ta cykeln till skolan. Det är visseligen en bit, med det är det värt! mys!

Patricia