2010-03-29 at 17:51:24
nv1 Kommentarer (0)

blogga

Jag känner att jag kanske inte är den mest aktiva bloggeskan just nu ;) hehe
Jag har FULLT upp! FN rollspel hit och tjejkväll dit! Dessutom vet jag inte vad jag ska blogga om. Det står still med USA resan. De ar inte bestämt sig för att ta tillbaka min värdmamma så det letas fortfarande efter en ny. För er som inte vet det så tog de bort min värdmamma från EF pga att hon hade för höga krav eller något liknande... Men jag hoppas att jag ska få reda på någonting snarast!

btw, FN rollspelet - ojojoj! 
Det var så fruktansvärt roligt och så hemskt uttröttande! Jag deckade i soffan direkt när jag kom hem varje dag vare sig jag slutade 9 eller 4. Får ni möjligheten att vara med - ta den!! Tips från coachen.

2010-03-28 at 14:22:15
livet Kommentarer (0)

Rösta :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


2010-03-12 at 09:50:19
nv1 Kommentarer (0)

helg

Sitter i skolan och gör absolut ingenting! Slutade kl 9 idag men får vänta på bussen som går 10.30 -.-'' Funderar på om man kanske skulle luncha med klassen ändå bara för att dom är bäst ♥ men... maten var äcklig... Det får helt enkelt bli lätt lunch hemma istället. Annars har jag inte mycket planer för dagen. Tänkte gå ut med käraste rebel XSI och jobba i några timmar med keps bilderna. US ikväll som vanligt. Saknar Joefina ♥ I morgon bär det av mot Sälen :)

2010-03-09 at 20:29:10
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Skola


Ett underbart lov är nu slut :( Förutom ett av de bästa lägrena jag har varit på så har jag "åkt" snowboard och varit på filmpermier i Ludvika :)
Trevligt att vara tillbaka i skolan med alla bästa NV1or men saknar Tilde den lilla busfian som inte hade planerat att komma ;) haha
Josefina min älskade tjej! Jag saknar dej galet mycket. Du betyder allt! ♥♥♥

2010-03-03 at 21:00:48
kyrkan Kommentarer (0)

Läger äger ;)

Det kan ha varit det absoulut roligaste lägret jag varit på! Förrutom midsommar... ;)
Jag har till och med lyckats hållt mig undan så snö mulad har jag inte ens blivit :D
Men jagat barn kan man ju lungt säga att jag gjort. Hela sista natten ända fram till kl 6 sen satt vi bara och myste :) Vi bara råkade bjuda in Ludvig... hehe Det kanske inte var så smart att dygna med ett lägerbarn men vi had sjukt kul så det var aärt det :D Jag kan inte förklara hur kul jag har haft... Läger är verkligen det bästa i mitt liv ♥

Patricia