2010-08-31 at 22:58:56
USA livet här Kommentarer (0)

BNL förvånar mig

Igår när jag kom över i den andra byggnaden där jag har min Webdeveloping and Multimedia klass så kom Mrs. Timan med en bok till mig. Det är bilder och korta text stycken om Indiana. Jag har inte ens henne i någon kurs. Jag tycker väldigt mcyket om henne dock hon pratar alltid med oss när vi ha rast men jag blev lite förvånad.

Idag fick jag en lapp under period 1 som sa åt mig att gå till Cousling office period 5. Jag visste inte vad som skulle hända men det visade sig var Lunch. Jag har lunch period 4 så det blev dubbel lunch för mig, klagar inte. Vi fick dock Pizza och det är kanske inte min favorit mat men ja var inte ensam om det heller. Alla sa att de saknade maten när vi pratade om hemlängtan.

Ops, I've got company. Jag åker ut på en cykel tur med Emma och Katie skriver mer när jag har tid.

2010-08-31 at 03:23:53
USA livet här Kommentarer (2)

start av ny vecka igen

Söndagen betog mest av kyrkbesök och kinamat. Jag kan tala om att det är mycket med friterat på en amerikansk kinaresutrang än en svensk. De hade ett lång bord med friterat och ett med lite ris och grytor. Jag har aldrig sett en kinareturang med lite ris tidigare... Vi var också iväg på en minnes stund för någon som dött. Jag vet inte vem det var men han var likblek.

Jag håller på att bli förkyld. Det är inte ett dugg roligt men man blir tydligen det på andrasidan jorden med. Det är inte så farligt men jag är trött redan som det är så jag är utmattad efter en skoldag nu. Jag har det i alla fall riktigt bra i skolan. Vi kommer igång mer och mer för varje dag som går och jag älskar alla mina kurser. Utom historia men jag får väl stå ut 45 minuter om dagen (haha). Jag är fruktansvärt sugen på att starta min Webbkurs nu. Vi ha bara gjort onödiga saker fram till nu men någon dag denna vecka kommer datorerna var klara och jag kan inte bärja mig. Jag kommer även få min första foto uppgift på fredag så det kommer bli en bra vecka.

Här hemma har jag knappt gjort något idag. Jag var så trött när jag kom hem att jag kollade på två One tree hill avsnitt fram till Karen kom hem. Då åkte vi till JayC för att handla lite mat sen åkte vi hem och lagade den. Guess what? Vi åk bacon, friterad zucchini och friterad "nån konstig grönsak som smakar helt okej". Till det sallad, tomat och bröd. Grattis jag har just beskrivit ett vanligt målmat AmericaStyle. Jag ska snart hoppa i säng för jag är rent ut sagt död! Men jag är pepp för imorgon för ja har bara awesome kurser och vi ska prata med Kamera på Fotokursen :D :D :D

Hoppas att alla har det bra i Sverige. Jag längtar väldigt mycket efter ellt svenskt. I skulle inte för mitt liv komma på att lämna det här stället men att få hit lite svenskar och svenskmat skulle inte gör mig ett dugg.

2010-08-29 at 23:02:51
USA livet här Kommentarer (0)

Helgen

Jag kan inte bestämma mig om helgen varit seg eller händelserik. Mycket har hänt medan jag samtidigt har haft mycket tid jag bara suttit och gjort ingenting på. I fredags så följde Abbey med mig hem efter skolan. Först åkte vi förbi Stephanies jobb för att se till att det var okej. Det resulterade i att vi fick varsin glass med endast 50 kalorier. Det är galet vad folk är intresserade av kalorier här. Om man tycker att det är lätt att hitta hur många kalorier saker innehåller hemma ska ni bara se här. Det står med stora bokstäver så du lätt kan hitta det.

Väl hemma slängde vi snabbt i oss varsin blåbärs bagel innan vi tog oss en tur ner till Emma. Det är väldigt skönt att mina två bästa kompisar här känner varandra. De gjorde inte det tidigare men nu är Abbey och Emma lika bra kompisar som jag är med dem båda. Dom två är nog som galnaste personerna jag känner. Abbey fixade Emmas hår och helatiden gapskrattade dem och "bråkade". Jag vet inte hur jag ska förklara men det var kul.  På kvällen åkte vi ut till BNL för att gå på Football. Vi förlorade vilket var mindre kul men vi innan dess hade vio kul. Vi satt ute på gräset och skrattade åt allt och ingenting. Kollade på folk som gick förbi och undra vad de tänkte på. Det var bara kul! Jag har även skaffat mig en BNL football Tshirt nu. Vilket gör mig till en äkta BNL elev äntligen. När vi kom hem så kollade vi på en film och åt glass. Abbey, Larry och jag somnade i soffa medan killarna satt och lekte med hunden. När vi kl 00.00 vaknade igen av att filmen slutade gick vi och la oss. Efter 3 timmar kom katten och bet oss i håret så vi vaknade igen...

Under lördagen så tog Abbey och jag med oss Allie på en promenad. Drygare hund får man leta efter. Hon stannade ÖVERALLT! Jag menar inte varje träd utan jag menar 10 ggr mellan varje träd + varje träd. Sen skulle vi gå till parken och gunga men Abbey har inte det bästa lokalsinnet och jag hittar inte här så vi kom aldrig dit. Efter att hon åkte hem så hade jag inget att göra. Jag hjälpte till med tvätt och grävde ett hål för vår nya damm.  Det blev rätt segt ett tag men sen kom Larrys syster Martha och hämtade oss för att bowla. Karen, killarna och jag åkte dit med Martha, hennes son Ryan och hans flickvänn och aunt Marleen. Sen var det hem och sova på schemat.

2010-08-27 at 00:11:53
USA livet här Kommentarer (1)

Godr...god ra... Go Dramaclub!

Innan skolan idag var jag ännu en gång in till mr.Kurtz och drygade mig. Jag har haft lite svårt med US history så jag bestämde mig helt enkelt för att byta lärare. Det slutade med att jag fick Mr. Webb, 1 period. Det betyder att jag har bara roliga kurser heladagen efter det! Mr. Webb är med i vår kyrka så jag känner honom lite grann. Karen säger också att hon har hjälpt hans barn med NO så det är bara för mig att ringa honom om jag behöver hjälp med Historia. Nu känns det genast mycket bättre! Även om min gamla lärare tyckte att det var tråkigt att jag bytte.

Efter skolan var det Dramaclub möte! Det känns som jag är en del av Sharpay och Ryans (från high school musical) liv. Pga det så har jag haft High school musical låtar på hjärnan hela dagen. Vi ska sätta upp tre saker det här året. Jag är pepp som bara den. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag vill var med som skådespelare än men jag kommer ha lika kul bakom som på scen det är jag nästan säker på. Det ska bli så kul! Jag vill göra mer sånt här i Sverige. När jag kom hem så var jag med Emma ett tag. Vi cyklade till Family Video för att lämna tillbaka mina filmer och sen så cykla vi till Walgreens för jag var hungrig. Det är rätt sjukt men det är ett apotek som har allt från smink till mat till fotoframkallnings saker. Dessutom finns det drive-in...  Efter det kom vi hem och var med Katie (en annan granne som är i min fotoklass) Hon har precis fått en bil så hon är ganska glad. Vi kanske åker på en tur senare.

2010-08-25 at 23:11:53
USA livet här Kommentarer (0)

Nya äventyr

Efter skolan igår så gick jag Abbey och Josh (pastorns son) på ett möte för skol gruppen SADD, Students Against Destruktive Desicions. Jag vet inte om det var min grej riktigt men det lät som en kul grej så jag var ju tvungen att kolla. Imorgon har jag ett möte med Drama club! Det ska blir riktigt roligt måste jag säga!

Efter skolan igår så visade det sig att ACn i huste läckde så vi hade en fin blöt pöl på matbordet så vi fick lov att fixa det innan vi åkte och fixade ett nytt telefonnummer till mig. Så när vi kom fram var det stängt, vi missade dem med en minut. Men det gjorde inte mig nåt vi ska dit om en liten stund istället. Vi åkte till Mr. Gatti's för att äta på kvällen. Det är ett pizza ställe i stan som har allt från pasta till sallad och sånt. Killarna älskar att gå dit eftersom dom har ett "gameroom" Det ser typ ut som ett kasino med allt du kan tänka dig från sånt du hittar på grönan till andra konstiga saker. Man vinner i alla fall biljetter som man kan köpa saker för.  Det var trevligt. Sen gick vi till USAs svar till Rusta. Biglots. Det ser ut som rusta och allt det enda var att priserna stod i dollar ;) haha

Idag fick jag oreo's till Lunch :) Mekayla fick reda på att jag aldrig ätit det så hon tog med sig en påse med som till skolan. Det ledde till lite roliga kommentarer. Abbey smällde händerna i bordet nästan på mina kakor och hon utbrister: "Watch out! I'm gonna smach your oreo's" Vilket nu är en stäning kommentar mellan oss. Lika så "Do I have cheese in my hair?" Eftersom Emma sa så under fotbolls matchen i fredag och vi dog av skratt över det. Vi är inte helt normala men vi har i alla fall kul ! Annars händer det inte så mycket nu innan jag har kommit igång riktigt. Jag ska till kyrkan i kväll och innan det ska jag skaffa telefon om vi hinner. 

2010-08-23 at 23:56:18
USA livet här Kommentarer (0)

Vecka 2

Skolan börjar komma igång på riktigt nu.
Vi började med att dela upp min studyhall i två. Jag hamnade själv med en kompis med den sämmre läraren medan resten av alla våra kompisar fick gå iväg med en av de bästa lärarna på skolan. Jag är int ehelt glad över det men jag ska försöka byta till mig en plats i den andra gruppen. Jag är ju trots allt en Utbytesstudent så jag har ju lite försprång när det gäller sånt.  Annars har adgen varit riktig bra. Vi fick börja designa på smyckes desigen och de första var inne i mörkrummet på fotokursen idag. Jag ska in imorgon och jag är taggad till tusen!
Historia är inte mitt favorit ämne. Varken här eller i Sverige...
Webbdevelopment klassen ska börja imorgon om vi har tur, idag fortsatte vi med alla lekar du kan tänka dig.
Engeskan är underbar! Jag har den absolut bästa läraren på hela skolan! Jag vet inte varför men han är bara coolast! Han har tusen roliga historier från hans liv men ändå så lär vi oss massor.

Jag har bakat muffins idag, annars har det inte hänt mycket mer än skolan. Snart är det Middag så jag måste sluta.

2010-08-22 at 20:47:33
USA livet här Kommentarer (0)

Stressig lördag!


Jag, Jessi, Ella och två till jag inte vet namnet på...
Vi är de fem personer som MeLinda har hand om när vi är här! Ella går på min skola och de andra tre på Mitchells High School.

I går var det picknick för alla EF studenter i vårt område. Det var för att få mer information och för att lära känna lite fler utbytesstudenter. 80% var från tyskand vilket resulterade i att jag inte förstod mycket av vad de pratade om men de jag pratade med var riktigt trevliga. MeLindas student, Jessi är kommer jag antagligen träffa på mer eftersom MeLinda är en vänn til familjen.
En bild på nästan alla!:

Efter att vi var klara på picknicken så åkte vi hem en snabbis för att skicka pojkarna in i duschen. De han var på picknicken i 3 minuter innan Stephen kommer och visar en stor svart fläck på sina vita shorts. Tim var inte långt efter. Medan killarna duschade så åkte Larry och jag till hans jobb för att ännu en gång gick larmet (det har ringt i Larrys telefon konstant i flera dagar. Han har åkt in vid 3 på natten 2 ggr) Larry visade mig runt och sen gick vi ut på lagret eller vad man ska kalla det och åkte runt i en liten golfbil där, det var STORT!

Vi hann knappt komma hem igen innan vi satt i bilen mot Elwood. Karens systerdotter ska flytta till Alaska i 3 år så vi åkte dit för att säga hej då. Det var en 2 och en halv timmas bilfärd dit och hem för att vaa där i ungefär en timme. Men efter att vi varit där ett tag tog dom med mig till Glass Festival så det var värt det. Det var väldigt likt Rättviksmarknad. Med brännda mandlar och karuseller. Vi fick till och med se fyrverkerier! Eller nästan i alla fall. Det var en elledning som brann så det spraka och sköt eldgrejer. Det var ganska coolt och mycket läskigt.  Vi åkte tillbaka till Karens syster och åt hemlagad glass och sen drog vi hemåt. Vi hann stanna en snabbis hos hennes andra syster på vägen hem så när vi väl var hemma var kl efter 12.
Typ detta är medelklass husen i Elwood. Det var riktigt fint i det fina området men det var så här det såg ut över allt. Inte så trevligt.
Jag i min väldigt fina hatt som jag fick av Larry! haha Ni skulle ha sett mig när jag dessutom satte på ett fint Sheriff emblem på den och eytt polis klistermärke på tröjan. Coolare tjej får man leta efter!

2010-08-21 at 16:52:48
USA livet här Kommentarer (2)

Football


Abbey, Emma, Jag

Fredags kvällen spenderade jag på Bloomington south's hemma plan. BNL spelade mot sina största rivialer Bloomintgton south. Tro det eller ej men vi VANN! Snacka om att det var ett gäng glada BNL elever där. Jag förstod inte ett dugg av vad det hela gick ut på. Dom börja och blåste av, börja och blåste av... Jag fatta inte, men jag fattade touchdown så då stod vi och hoppa och jubla. Våra färger är marinblå, röd och vit och det kunde men lugn se på vår sida av planen. Alla (nästan, det fanns folk med andra BNL kläder typ jag och Abbey med våra matchande rosa BNL T-shirtar) var klädda i rätt färger och jublade när vi gjorde något bra. Jag älskade det! Jag kan inte vänta till Basketmartcher där jag kanske förstår något av vad som händer också. Det var riktigt kul att kunna vara på en match och veta vilka jag skulle heja på. Jag vet inget om sport så det brukar inte vara fallet.

GO BNL STARS!

Jag ska snart ge mig av till nån skog på picknick med alla EF studenter i närheten. Sen beger jag mig av mot Karens syster för att säga hej(då) då hon flyttar till Alaska nästa vecka. Förhoppningsvis ska ja inte vara så här trött nästa vecka så jag kanske kan skriva lite mer.

2010-08-18 at 23:02:34
USA livet här Kommentarer (1)

dag 2

Ännu en dag som börjar med att man kliver in i den gula bussen som tar mig till skolan. Eftersom schemat ser likadant ut varenda dag så var det inte mycket skillnad från igår. Vi lekte och gick igen vad som behövdes köpas in för varje kurs. Under min studyhall var det två elever och min homeroom teacher som pratade med mig hela lektionen. Det är inte klokt vad mycket frågor och funderingar folk har när det gäller sverige. Dom var roliga och gav mig deras nummer (även läraren) så de kan ringa mig och jag ringa dem när vi har något kul på gång. Jag åt lunch med Makayla som var en utav de två jag pratade med på morgonen. Hennes kompisar var totalt galna och jag tror att en var längre än mig. Hon var lång!  Annars fortsatte dagen på som tidigare och jag har de två coolaste smeknamnen i min webbdeign klass. Sabrina och Evan som är läraren barn har döpt mig till Sjo.jojo.berg och s.yo.berg.
Jag kom hem för typ en och en halv timme sen och har just pratat med pappa en stund och mamma i ungefär en timme. För första gången sen jag åkte har jag inte gråtit när jag pratar med dom!

Jag är mega hungrig så nu ska jag ta mig något att äta. see ya

2010-08-17 at 23:21:26
USA livet här Kommentarer (0)

First Day of School

När klockan ringde i morse var det inte som vanligt när jag ska till skolan första veckan. Jag brukar alltid vara pigg och uppe innan klockan ringer eller precis efter fast jag inte alls har någon lust att gå till skolan. Imorse däremot var jag så hemskt trött att jag inte alls ville gå upp även fast jag var mer än redo att gå till skolan. Jag gick upp och fixade allt innan jag gick till bussen vid 07.30. Emma kom till min busshållsplats och vi åkte till skolan tillsammans.

Period 1
Studyhall i cafeterian.
Jag kom dit vid 08.10 så jag hade 5 minuter innan lektionen börja. Ella, en utbytesstudent från Finland som jag pratat med en del innan hade samma lektion så vi satt och pratade innan vi började. När det var dags att börja hörde vi i högtalarna att det var dags att resa sig upp och säga Pledge of Allegiance. När vi gjort det startade lektionen med upprop. Eftersom det var en Studyhall och vi inte hade några läxor så fick vi bara sitta ner och prata hela lektionen. När klockorna ringde gick Ella och jag till vår nästa lektion.

Period 2
Photography 1.
När jag kom till fotolektionen så visade det sig att min granne Katie hade samma kurs. Jag har bara sagt hej till henne en gång men hon kännde igen mig och vi satte oss ner och pratade. Hennes kompis Haley kom också och satte sig med oss. När lektionen började var det upprop och vi insåg att 10 st fattades pga Freshman orientation. Så vår lärare sa att det vara bara att sitta ut tiden. Vi hade fototidningar att kolla i och jag pratade med Haley och Katie. Haley är en senior hon med så hon lovade att ta med mig till Senior Orientation som var nästa period.

Period 3
Jewlery design.
Eftersom det var orientation för oss så kunde jag tyvärr inte gå på den lektionen idag. Jag kom tillbaka de sista två minutrarna och hann fylla i ett papper men jag får se vad som händer imorgon.
På orientationen så presenterade Haley mig för lte folk. Jag kommer inte ihåg en enda men hon gjorde det i alla fall. Sen var det 45 minuter av konstant rabblande av regler. Jag var så trött i huvudet efter att jag inte visste vart jag skulle nästan.

Period 4
Lunch.
Jag möte upp Abbey för lunch och träffade några av hennes kompisar. Det var totalt galna och eftersom det var så högljudt kunde jag inte ens höra vad de sa. Vi är tvungna att sitta i Cafeterian tills perioden är slut.

Period 5
U.S History.
Enda lektionen på heladagen som vi gjorde något vettigt i. R.W från kyrkan har samma lektion som jag vilket är ganska skönt för det kommer vara dagens tråkigaste lektion. Vi gick igenom lite saker och läste om Indianas historia i vår bok. Det var lite svårt att hänga med för det var svår engelska men det och gudtjänsten är det enda jag har haft problem med sen jag kom hit. Vi fick också vår plats tilldelad och de är precis sånna bord som ni förväntar er. Dom små stolarna som sitter ihop med en bänk som är så tajt att man knappt kommer in.

Period 6-7
Webbdesign.
Dave Yeary från kyrkan är lärare i den kursen. Det kommer blir så kul. Vi är tre tjejer vilket är ovanligt men det är hans dotter och hennes kompis och jag. Vi har alla samma del av kursen för man kan välja mellan två. Jag kommer vara mer åt mulitmedia hållet. Vi gjorde inte mycket men det verkar som det kommer bli väldigt kul och vi har en rast mitt i och vi behöver inte springa och hämta saker vi kan bara chilla. Vi får även ha mat i den delen av skolan, det får vi inte någon annanstanns så det betyder att man kan få äta nått så man inte dör innan vi slutar.

Period 8
Engelska.
Det verkar vara en riktigt cool lärare. Jag var riktigt osäker på denna kurs för jag tar den med alla sophemores (stavning?) men när jag träffade läraren blev jag riktigt glad. Han läste högt ur en bok och lekte All my neighbours (det är som fruktsallad fast istället för frukt säger man ett påstånde. Tex. Alla mina grannar som har blått hår) med oss. Han var en utav dom som var mest inne i leken.

Jag tror att det här kommer bli riktigt kul. Jag vill bara komma igång med allt för idag var mest bara regler och lek. Jag vill börja med skoljobbet (i alla fall i dom roliga kurserna).


2010-08-16 at 17:17:25
USA livet här Kommentarer (1)

mat

All mat här är väldigt konstig. Allt smakar sött utom lemonaden - vilket för tillfället just därför är min favorit. Jag har inte ens vågat dricka läsk än för jag tycker allt annat är sött. Inte för att jag är en sån stor läsk drickare i vanliga fall men. Jag har smakat pyyyyttelite Cerry Coke - inte gott!

Vi har grillat och det smakade sött eftersom de hade dränkt köttet i BBQsås. Jag har ätit potatis med smält ost... Jag fattar inte riktigt grejen med det... Det enda jag ätit (utom när ja ätit ute) som smakar svenskt är Tacos, för den är kryddad.

Det som hjälper är att ha mer salt och peppar på maten. Det gör det hela mer svenskt eftersom att det är ungefär samma maträtter men olika smak. Jag kommer väl antagligen att vänja mig snart hoppas jag. Larry säger att han gillar stack och kryddig mat så det här kommer nog bli bra.

2010-08-16 at 04:32:35
USA livet här Kommentarer (3)

Sunday

Upp och ducha vid kvart i nio för att hinna till kyrkan till kl 10. Jag fick en underbart fin liten bibel av familjen igår, den är turkos och brun (mina abslouta favoritfärger vilket de inte ens viste om) och den har mitt namn ingraverat. Karen sa att det tog dem ett tag att få dit två prickar över o:et men det gick till slut. Vi åkte till kyrkan och det var trevligt som vanligt, alla är så snälla mot mig att jag nästan blir rädd. Varenda än har sagt att jag bara kan ringa eller komma förbi om jag vill prata eller om det är något. Will läste ur min bibel (den svenska) med nästan perfekt uttal tillskillnad från Abbey som jag inte förstog ett ord av. Jag hade väldigt kul! '

Efter kyrkan åkte Karen och Jag till Wal-Mart för att handla skol grejer. Det var riktigt kul, jag älskar Wal-mart! JAg tror att jag har allt jag behöver men eftersom jag inte vet innan tisdag vad jag behöver så kan jag inte vara säker. Jag köpte mig en one tree hill box också. Säsong 4. Den kostade mig 130 kr så jag ska köpa mig en till när jag sett alla avsnitt på den jag har. Det kan vara skönt att ha något jag normalt skulle gjort i sverige att göra när jag längtar hem. Vi åkte och handlade mat också. Det hela tog oss 4 timmar. Så det var bara att packa in och åka till kyrkan igen. Av någon konstig anledning så packar man inte i sina varor själv i usa utan det står någon och gör det åt dig, så det är inte så jobbigt att packa ur dem.

Efter kyrkan prata jag lite med Nan, Dorothy, Larrys mamma. Hon är här med min Amerikanska grand-ma. Hon är så gullig! Hon vill att jag ska ringa om jag vill ha skjuts någonstanns eller om hon kan hjälp amed något annat. Vi åkte därefter med Brock's till Arby's och åt middag. Det var trevligt för jag har inte träffat Ruthann på några dagar och hon har fått ett jobb så jag ville prata med henne. Hon är mycket mer nervös för att börja jobbet än jag är för att börja skolan. Nu ska jag ge upp. Ta mig något att dricka och hoppa i säng för det är sista natten på sommarlovet jag vill sova läääääänge :)

2010-08-16 at 04:18:58
USA livet här Kommentarer (0)

Papa John's

Jag som inte gillar pizza kan tala om att jag faktiskt hittat en pizza jag gillar! Det är som American take away x 10. Det var verkligen gott! Det och Pizza hut är nog de enda pizzorna jag faktiskt kan äta och njuta av. Men jag skulle fortfarande välja någonting annat före dem.

Regina och Brian kom över igår kväll (efter att jag kommit hem från Spring mill) för att spela Yoker och äta pizza med oss. Jag tycker verkligen om dom de är verkligen intresserade av mig inte bara att jag är från sverige. Jag trivs jättebra med dem och Ruthann är min närmsta vänn här även om hon är lite äldre. De lärde mig att spela och jag tror nästan att jag fattar nu. Det är krångligt men det går. Men mitt i spelandet kom Taylor och Emma över så jag gick ut med dem en sväng och spelade fia med knuff hos Emma. Ända skillnaden med Fia var att det hette trouble. Jag hade en bra dag trotts att jag var rätt trött efter mina och Abbeys äventyr dagen innan och turen till Spring mill. Jag sov gott i natt kan jag lova!

2010-08-16 at 04:11:19
USA livet här Kommentarer (0)

Spring mill

Jag hann vara hemma i ungefär en timme innan Jailin och hennes pojkvänn plockade upp mig för en tur till Starbucks! Vi fikade med en kompis till dem Aaron och spelade spel. Jag tror spelet hette Apples or apples men jag vet inte. Ett knäppt spel var det i alla fall, men kul. Jag kan inte förklara vad det går ut på men vad vet jag, vill ni veta googla? Starbucks har den godaste frappechinon ( inte som den frappen vi åt på skolavslutingen Nv1or) Det är typ iskaffe. Mycket gott! Vi körde runt i deras "truck" och lyssa på country bland alla majsfält. Där har ni Indiana i ett nötskal. Det visade mig ett område med Amish folk. Jag fattar inte hur man kan leva utan elektrisitet. Jag menar jag vill ha min ugn och lampor! Men det var väldigt coolt, alla hus såg likadana ut, vita med en altan fram som i alla country filmer. Efter att vi åkt runt där ett tag åkte vi till Spring Mill.


Jag tryckte in lite bilder från Spring mill. Det var ett väldigt fint ställe. Det är en gammal väderkvarn och en massa gammla hus från när den var i bruk. Det går runt lite folk utklädda till viktiga personer från den tiden och det var bara mysigt. Vi var där i ungefär en timme men det är så varmt och luft fuktigheten gördet hela mycket varmare! Det var runt 40 grader och solen sken. Det var hemskt att röra på sig men det var värt det. Jag hade verkligen kul!

2010-08-15 at 20:29:24
USA livet här Kommentarer (1)

Släkt träff

Efter filmen kom Stephanie och Barry och hämtade oss för att åka till en släktträff. Det var lite för Gregs födelsedag men Barry och Larry (kul att det rimmar) är kusiner så de kom också. Jag fick träffa lite fler kusiner allt var det nu va. Stephen följde med sin kusin Rese hem och kommer hem på måndag. Vi skulle ha åkt dit och hämtat honom på söndag men de kommer upp hit igen istället för att han ville vara kvar längre. 

När jag och Abbey äntligen vaknade kl 11 (det senaste jag sovit sen jag kom hit, är nog på svensk tid fortfarande) så åt vi pop tart till frukost. Det var det sötaste jag någonsin ätit tror jag. Det var typ som hård kaka med kladkakesmet i mitten fast 100 ggr sötare. Inte min favortit...  Sen bar det iväg hem åt.

Patricia