2010-11-30 at 01:11:22
USA livet här Kommentarer (0)

måndag

Sitter i köket och äter Chilli. Shelby har lagat mat medan jag prata med pappa en kortis. Jag har kollat på barn som spelar Basket på en hemskt obekväm bänk och nu är jag mest glad att vara hemma. Gracie är på piano så huset är tyst, ovanligt. Om vi har tid kanska vi ska slå in några av hennes julklappar innan hon kommer hem. Julgranen är klädd och nu är det jul. Det spelas Jul musik på radion och det är allmänt juligt. 14 dagar i skolan den har jag överlevt en hel termin. Det var inte så svårt så en till klarar jag i ett svep. Läskigt.... Snart åker jag ju hem. hmm...

2010-11-28 at 18:50:36
USA livet här Kommentarer (1)

Första advent

Känns lite sorgligt att sitta här utan ett tänt ljus på första advent, men jag har ju min gran! Igår var vi ute i över 5 timmar och leta julgran. Det sluta med att vi köpte en från det första stället vi va på och vi gillar den inte... Vi ville ha en 12 ft och den här är 9 ft tror jag. Jag tycker att den är enorm men är man van med en 12 ft så kan jag första hur liten den känns. Efter allt letande var vi alldeles för trötta för att klä granen, så det är dagens projekt skulle jag tro. Igår kväll var jag till en ny kyrka och dte var UNDERBART! Jag börja nästan gråta när jag såg att det använda worshiptogether.com's låtar. Inte för att jag visste vilka sånger just det här var men det var ju min stil. sen sjöng dom Mighty to save och det gjorde min dag! Visseligen är det inte alls vad de brukar sjukng för det här var ett gästband och gäst talare, men det var en jättebra kväll. Jag var där i morse tillbaka till psalmer och tråk men jag tyckte i alla fall om predikan bättre så det går frammåt. Funderar på att kanske följa med en av minna andra kompisar (en utav alla femtielva Shelby som jag känner) vad vet jag, den kyrkan kanske är perfekt för mig?

Jag ska klä granen innan jag vill visa en bild, och ikväll tänder vi julbelysningen på huset så jag kanske kan visa en bild på utsidan av hus med :)

2010-11-26 at 16:49:48
USA livet här Kommentarer (1)

Black Friday


Sitter just nu i sängen och kollar på Racael Ray efter att ha sovit några extra timmar efter min galna shopping tur. Vi åkte till Pennys vid fyra och det var kö, kö och köer. Vi åkte sen till Walmart och där hade folk varit sen kl 10 ( det öppnade vi midnatt och elektronik avdelningen vid 5. Men hon hade minsann en TV. Men jag vet inte om det är värt 7 timmar varav två är utomhus i kylan (det var minus i natt, har ingen aning om hur mycket men ändå.) Det var bråk och dragkamp om Handdukar (kul att jag inte kunde komma på vad det hette direkt...) för en dollar. Efterdet åkte vi tillbaka till JCPenny och jag hittade lite julklappar och en ring, en klänning och Munkjackor. EFter det tog vi en McFrukost drive thru åkte hem och sov. Så när vi kom hem vid 6.20 åkte Chris till jobbet. Jag är lagomt trött just nu men jag behöver inte göra något på heladagen så nog ska jag klara mig. Dessutom känns det lite som hemma när jag kan kolla på TV. haha

2010-11-26 at 03:05:32
USA livet här Kommentarer (0)

Thanksgiving

Mat. Mycket mer har jag inte att säga.
Vi började dagen kl 05.00 med att Torrnado alarmet började så det var bara att ta med dig täcke och kudde ner i källaren. Efter sex kunde vi gå tillbaka till sängen och sova någon timma till. Men vid nio var jag uppe igen. Chokladmuffins till frukost (usch, socker till frukost....). Laga lite mat. Shelby och jag gjorde efterrätt och Någon krabb bulle eller nått. Riktigt gått blev det i alla fall. Vid 12 var vi hos Chris' familj och åt, vid 2 var jag hos Jami's mormor och vid 5 hos Jami's pappa. Jag åt säkert hälften av vad alla andra åt och jag är redo att spricka. Vi har ätit och suttit hela dagen. Jag tycker om att jag inte tycker om maten för jag skulle väga typ 400 kilo vid det här laget i sånna fall.

Även fast jag har två lediga dagar extra den här veckan blir det inte mycket till att sova. Imorgon är det Black Friday sale så jag och Jami åker till Walmart och JCPenny vis 4 imorgonbitti. Jag skulle vilja åka till Bloomington och köpa julklappar, men jag kan inte komma dit. Jag har inget speciellt att köpa imorgon, men jag måsta ju få uppleva USA galna reor ju ;)
Måste sova, men jag ska lämna er med tre bilder av mitt hus. Det SPÖREGNAR ute så ni får vänta lite med en bild från utsidan :)


Mitt och Shelbys rum. Ligger på övervåningen.

Vår balkong

Köket, vi har en källare också med TV och sånt men det är inte mycket att se för tillfället, kanske efter lördag.
Godnatt

2010-11-24 at 03:11:10
USA livet här Kommentarer (0)

Bedford tour

Har bor jag!  Klippet ar en ganska bra tour av Bedford. Och ratt kul. Fast jag gissar att man inte fattar mycket om man inte vet hur det ser ut har. Men skitsamma, det ar kul :)

2010-11-23 at 03:17:02
USA livet här Kommentarer (0)

catch up

Jag tror nästan inte att det är sant men det är helt säkert! Det är den 22 november och 22 grader varmt. Det är toppen! Jag älskar det. förhoppningsvis blir det en vinter utan snö. Just nu stormar det och det känns som mitt rum ska flyga med vinden, men det är varmt så vem bryr sig?

Jag har haft det rätt najs idag. Efterskolan åkte vi hem i ca en halvtimme innan det bar av mot Oolitic elementry school för att droppa av Gracie på Basket träning. Shelby och jag tog en tripp genom Steak'n'Shake Drive thru. Shelbys första gång genom en drive thru som chafför. Det var rätt kul och stolt är hon. Så med tre ENORMA milkshakes (som man inte en kan försöka drika hela av) åkte vi mot Mitchell för att träffa Shelbys pojkvänn TJ, och senare åka till Dillons basket match. Det var visseligen lite halv tråkigt eftersom de inte ens var nära på att vinna, men kl 8 när vi gick ut var det fortfarande 22 grader varmt så jag är glad ändå.

Hoppas på att få livet på plats igen nu när jag kommit in lite efter flytten. Så snart jag har tid ska jag lägga upp bilder och försöka blogga mer. Det är bara alldeles för mycket som händer och ingenting kul att blogga om. Imorgon har Gracie en basket match vi ska till så kanske inte imorgon men jag ska fösköka :) Jag har i alla fall fått en namnskylt och brevlåda på dörren av mitt och Shelbys rum så nog är jag välkommen. Känns underbart. God natt alla Svenska :)

(måste bara säga att jag fick en chock när jag öppnade en av skåpsluckorna i köket och hittar Singoalla kakor... Men gissa vad? Dom är köpta på IKEA, haha! )

2010-11-21 at 18:23:09
USA livet här Kommentarer (1)

The Waggoner's

HARRY POTTER ♥
Det var nog den bäst film jag någonsin sett maste jag säga! Det är helt klart värt att gå och se den en gång till. Kan hända att vi gör det kanske. hehe Harry potter nörd ett och två är på språng (Patricia och Shelby) jag ska nu sätta mig ner och läsa Harry Potter 7 igen för den är amazing!

Igår flyttade jag in här och det känns super bra. Jag vet inte varför men jag passar bara battre in här. Gracie går i fyran och ät galen, jag ska visa en film någon gång ska ni se. Jami och Chris är tillbaka lutade och lugna. Shelby är den amerikanska verisionen av mig. Det känns bara toppen det här. Hoppas bara på att det blir så nu. Jag tror på det här jag :)

2010-11-17 at 18:39:18
USA livet här Kommentarer (5)

Bio

Pa lordag flyttar jag till Spring Ville. Det ar ganska langt ut i ingenting men familjen jag flyttar till verkar jattebra. Jag skriver mer om det nar jag har flyttat. Just nu ar jag mest pepp pa att ga och se HARRY POTTER and the deathly hallows part 1!!! Jag, Shelby (dottern i familjen jag ska flytta till), Dillon (shelbys halvbror som jag bor hos just nu) och jag tror att varan Crazy German kommer med ocksa, vi aker till bloomington pa fredag och ska se den. Jag ar super duper pepp! :D Sitter i skolan sa jag kan inte skriva mer, men jag ville bara visa att jag levar och har det BAST!


2010-11-14 at 18:39:46
USA livet här Kommentarer (0)

Mitchell vs. BNL


Jessi, Aleena och Jag
Jag har gjort något hemskt! Igår under basketmatchen (Junior Varsity, vet inte riktigt var det är själv... Men varsity är ju det bästa laget på skolan så det är typ det näst bästa då...) så satt jag på MITCHELLS sida... Det är något man inte gör när man går på BNL. Det var ingen där från BNL som jag kännde under den matchen eftersom det bara var en JV match. Jag sa till MeLinda att jag bara fick låtsas att jag var på den Svenska sidan eftersom Mitchells färger är Blå och Gul. Dessutom spelade ju Jessi (tyskan som bor hos MeLinda ) för mitchell den matchen så jag kan hejade jufaktiskt på henne. Även om jag blev glad när BNL vann. 

När det var dax för Varsity att spela hittade jag Shelby (jag känner alldeles för många Shelby, Melindas halvdotter heter Shelby och det var henne jag satt med tills jag hittade den andra Shelby...)  Så jag fick vara på rättsida under den viktiga matchen ändå. Dessutom vann vi med 66-33. Det var riktigt kul.

Efter Matchen åkte jag och Jessi med hennes två kompisar till Paoli (grannstad) för det var något där som brann tidigare under dagen. Det var säkert 5 tvåvångings hus som brunnit ner. Tur att det inte var någon som bodde där. det luktade hemskt i alla fall så vi åkte hem och sov. SKönt att få lite sovmorgon på en söndag måste jag säga, jag är van att vara i kyrkan kl 10 idag låg jag i sängen vid den tiden.

jag kan inte hitta min Minneskortläsare just nu för att är i väskor och soppåsar... men jag lägger upp bilder så fort jag hittar den.

2010-11-13 at 15:36:20
USA livet här Kommentarer (0)

Flytt

Här händer det mycket helatiden! I onsdags var jag hemma från skolan med en hemsk förkyling men nu är jag tillbaka på benen. I onsdags så kom MeLinda och hämtade mig och alla mina saker och för tillfället bor jag med henne och hennes familj. Jag kommer flytta så fort jag får en ny familj. Jag tror att vi har en på G så jag komemr snart flytta igen. Just nu har jag inte tid att skriva mer, men jag ville bara höra av mig nu eftersom jag varit tyst ett tag. Jag kommer skriva mer ikväll/imorgon för idag är det den största basketmatchen på året - Mitchell/BNL och jag har lite problem för jag vet inte vilken sida jag ska sitta på..

2010-11-09 at 23:44:43
USA livet här Kommentarer (0)

Födelsedag


När vi kommit hem från matchen så var huset dekorerat med svenska flaggor och det spelade ABBA musik, och vi hade lite av Larrys släkt över för middag (taco, the Arnolds favorit) och sen kollade vi på Mamma Mia. Abbey hade inte sett den så Ryan (marthas son) tog oss till Family Video.  Där inne hittade jag Männ som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden att hyra. Synd bara att jag inte har lust att kolla på dom för att dom är så hemska. Det skulle bara vara kul att se något på svenska :) Annars händer det inte så mycket här, jag är super förkyld och känner att mina bihållor snart kommer sprängas i bitar så jag sover mest helatiden, men igår fick jag paket från mamma och Pappa med lite godis, choklad, en sjal och två böcker. ÅH, vad jag saknar dom! Men om typ 6 månader kommer dom och hälsar på hoppas jag.

2010-11-07 at 21:27:34
USA livet här Kommentarer (1)

Collage football

Jag har pratat lite med mamma, pappa och Alva nu efter kyrkan men jag tänkte skriva lite om igår. Jag har bilder som jag ska visa men jag har dom inte just nu och jag tänkte hjälpa Karen laga mat till kyrkans Family night i kväll så det får bli imorgon.

Med ungefär femtielva lager kläder åkte vi upp till Bloomington för att kolla på IU (indiana University) bli slagna gula och blå av IOWA Hawkeyes. Brianm Brock tog med både Abbey och mig dit som en födelsedags present. Han har säsongsbiljetter för två och när Abbey skulle betala sin kommer en kille upp och ger sin biljett till henne gratis. Brian förvarande oss om att vi antagligen skulle åka hem efter första kvarten (De spelar en kvar men eftersom klockan stannas så fort något händer så tar det typ 45 minuter...) eftersom han trodde vi skulle ligga så mycket under. Men vi blev in slagna förens sista minutrarna i sista kvarten. Vi låg faktiskt före ett långt tag. Jag hade riktigt kul även om jag inte fattar ett dugg av football. Det var en äldre man, typ gubbe som satt en rad brevid oss som skrek IU....IU....IU.... var tionde sekund och det var irriterande. Vi trodde att han skulle ge upp efter första halvlek men han gjorde det HELA matchen (typ 3 timmar). Helt sjukt! Kul var det i alla fall. 

Visar bilder imorgon KRAM!

2010-11-06 at 14:36:37
USA livet här Kommentarer (0)

football

I onsdags efter skolan foljde jag med Abbey hem och sov dar. Jag gillar verkligen familjen Ryan!

I fredags sa hade vi pajkastning pa Senior Athletes. Det var sjukt kul. Det var for nagon klubb pa skolan som ville samla in pengar. Sa for en dollar fick man en tallrik med gradde som man fick smeta i nagons ansikte! HAHAH!
Efterskolan akte vi till Brian och GiGi. Spelade lite kort och kolla pa Alvin och Ganget. Jag fick en super fin Tshirt av Ruthann, men en kamera och fjaril pa.

Sen akte jag hem och sov eftersom jag idag, om ett kort litet tag ska aka upp till Bloomington och kolla pa IU Football! :) Brian har sasongs biljetter sa jag aker med honom, Abbey foljer med ocksa. Inte for att jag vet nagot om football men kul ska det bli.

2010-11-03 at 12:33:08
USA livet här Kommentarer (0)

Stada

Jag har inte mycket tid innan jag maste kila till bussen man ett kort inlagg far det bli.

Igar stadade jag mest hela period 2 och 3 for jag ar klar med allt. Period 2 fick jag vara lite modell for Raven ocksa, for hon tog kort till Foto 3. Men det varsta jag vet ar att stada som fruktanvart stokiga verktygs ladorna. INTE kul! Men aja, jag far nya projekt idag tror jag.

Som sagt inte sa langt men nu bar det av mot skolan igen.

Patricia