2010-12-31 at 15:43:16
USA livet här Kommentarer (0)

fullspeckat schema

Nu blir det snart en valdigt halsosam (HOST) frukost fran magic morning. Typ Dounats, kakor osv. Det var det snabbaste vi kunde komma pa. Sen aker vi och shoppar i Bloomington ettag och sen tror jag att jag ska till Abbey och hennes familj for nyars firande. Om jag har tur sa blir det Zumba pa nyarsdagens morgon. Jag tror att den ar vid elva, sa det ska jag klara av. Men nu kom frukosten precis in genom dorren sa det ar bast att jag springer och ater.

2010-12-30 at 20:00:10
USA livet här Kommentarer (2)

Onsdag


Gårdagen var inte så händelserik. Fast när jag tänker tillbaka gjorde jag en heldel. Jag prata med lilkusinerna och mamma och pappa. Jag tog en promenad upp för en vägg och spelade lite Just Dance 2 med Gracie. Sen bar det av mot Zumba. Det är rätt nice dag måste jag säga. Dessutom fick jag ett paket från min Moster med svenskt godis! AWESOME. jag lyckades lura i Chris och Gracie djungelvårl, haha. Det var det roligaste jag sett på länge :)

2010-12-30 at 02:45:20
USA livet här Kommentarer (2)

Kevin Bacon

Klockren reklam! Slutet ar bast :)

2010-12-28 at 19:52:07
USA livet här Kommentarer (6)

Amerikansk frukost

Igår kväll åkte jag till Shelby Pritchett och hennes kusin, Mallory. Vi spelade apples to apples och började på lite andra spel, men gav upp eftersom filmen på tv var mycket intressantare. Så vi flyttade till soffan och kollade på White chicks och Just Married. Eftersom vi alla tre redan hade sett den sista filmen var reklam pauserna mot slutet hemska! Vi vill bara sova men vägrade stänga av filmen i förtid. kl 2 fick vi äntligen sova och vaknade vid halv elva och frukost stod redo på bodet. Bacon, Äggpuddingn och vindruvor. Mumsigt! Nu är jag hemma och kollar på one tree hill. och förhoppningsvis så åker vi in till Zumba ikväll och bränner lite kalorier.

2010-12-28 at 00:11:35
USA livet här Kommentarer (2)

julgranen går byebye


Nu är vår hemska och deprimerande träd borta förevigt. Förhoppningsvis är han på ett bättre ställe nu. Vi kastade ut grannen och på golvet låg det är tjockt lager av barr. Över en inch vilket är ca två cm. På bilden är det bara hur mycket barr som ramlat ner under en natt. Vi sopa det sista vi gjorde och tog kortet dirket efter frukost. Dt sorliga är att det här kortet är taget för mer en en vecka sen... Det blev värre. Ledsamt att inte ha julklappar under granen. Men ingen var ju normalt med en jul i USA, så jag överlever. Att fira jul utomlands (antagligen skulle det ha samma effekt att bara fira hemma gos någon annan) är ett väldigt äventyr. Det finns både posetiva och negativa saker med det. Jag föredrar jul hemma med mamma och pappa, men jag skulle inte byta bort denna jul mot något!

2010-12-26 at 22:04:12
USA livet här Kommentarer (5)

Jul


lite av alla julklappar!

Jami, Chris, Gracie

Julklapps öppning

KAMERA ♥

Pillow pets och Gracie, och hennes kusin Macie :)

Nu har det varit alldeles förmycket att göra. Men jag gissar på att det har varit detsamma hemma i Sveariket.
Jag har i alla fall varit på jul hos Mamaw Jonsie (Shelbys gammelmormor) på julafton och sen så bar det iväg hemmåt utan Shelby. Juldagens morgon var vi uppe vid 6 och öppnade julklappar. Det roligaste var att se Gracie öppna sin Julstrumpa. Den hade allt möjligt kul. NERF gun, jag och shelby fick varsitt så vi kunde försvara oss. Men sen var det bara små saker som godis, hårsnoddar osv. Men hon var så himla överentusiastisk :) Jag fick i alla fall lite allt möjligt, kommer inte komma ihår allt men, kläder, Lady gaga cd, ipod touch, liten spegel, nagel filar, pensler kit för smink osv. Av mamma, pappa och massa andra i familjen, mormor och morfar, farmor och farfar och mina fastrar så fick jag en CANON 7D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!
Efter det åt vi frukost och jag fick prata med familjen i 10 minuter. Sen var det bara att bege sig vidare, Gracies farmor, shelbys Mormor, tillbaka till gracies farmor och sen hem och öppna shelbys julklappar. Upptagna var vi minsann, men kul har det varit.

2010-12-23 at 15:32:57
USA livet här Kommentarer (1)

Indianapolis

som sagt åkte vi till indy. Men vi var nog lite för trötta på att kolla i affärer efter all julhandling för ddet enda kul var forever 21 och H&M. Så vi var där, klockan var 2 och musikalen började vid halv 8... Men vi åkte runt och letade efter någonstanns att äta. Det slutade med Cheeseburger in Paradis. de har god sallad, men jag var sjukt hungrig så åt en hamburgare och strips. INTE GOTT! Jag skulle heldre äta en från någon snabbmats kedja faktiskt och jag gillar inte snabbmat. aja, sen åkte vi runt och kollade i indy innan vi gick och kolla på musikalen. Den var jätte bra. Det handlade om häxorna i Wizard of Oz. De handlade om dom i collage och sen fick man se korta saker från filmen, typ att Gilnda skickar iväg Dorothy och så knöt dom ihop det. Riktigt bra gjort.

Igår åkte jag till emma, gjorde den sista julhandlingen och kollade på avatar. sova och nu ska Shelby och jag till Mitchell och hämta en av TJs (shelbys pojkvänn) Senior pictures. Det är en bild på dom båda som hon ska ge till sin mormor i julklapp.  Sen får vi se vart den här dagen tar vägen. Har lite bilder jag vill visa men det får bli senare.

2010-12-22 at 18:25:29
USA livet här Kommentarer (2)

Wicked


Jag trodde att jag skulle ha tid idag men tydligen inte. jag ska åka in till stan och träffa emma nu. jag får väl skriva ikväll antar jag.  I alla fall tänkte jag skicka med bilder från musikalen. Eftersom jag inte kunde ta kort i salongen får ni överleva med google bilder med fel skådespelare... Men Det är inprinsip samma sak. Vi hade i alla fall sjukt kul. får ta och skriva mer senare.

2010-12-21 at 16:02:34
USA livet här Kommentarer (0)

busybusybusybusybusybusy

Streeeeessad! Har gar det inte en minut till spillo. Det kan handa att vi sitter ner i nagra minuter men det beror mest pa att vi ar sa trotta att vi inte hade klart mer. Det gor mig ingenting. Jag har det kul. Men jag har shoppat tva dagar i alldeles for manga timmar i rad. Nu bar det snart av mot Indy (indianapolis) fot lite shopping, mest kolla runt lite. Det finns ett HM :D Vi ska dra oss dit om bara ett kort litet tag och kommer inte hem forens inatt. for klockan 19.30 sa ska vi pa en musikan. Wicked, det ar om haxorna i Wizard of Oz.
Jag hoppas bara att vi kan sta oss ett tag pa var riktigt bra frukost.. host. Chocolat chip panncakas! (skratta bara men kom pa en battre oversatnning till det sjalva! )
jag ska forsoka uppdatera mer men nu innan jul har jag det fulltupp!

2010-12-19 at 16:33:31
USA livet här Kommentarer (0)

julshopping

Shelby och Gracie.

Borjade mitt riktiga lov med ett snack med mamma och pappa och sen en tur till Bion med Gracie och hennes morfar. Vi sag Disney filmen Tron: Legacy eftersom det ar det enda Gracie har pratat om i veckor. Jag kan ju inte saga att det var min typ av film med ljusdrackter och dataspel men jag tyckte att den var riktigt bra. VI sag den i 3D, Jim sa att det var den basta 3D film han sett (Jim, Gracies morfara, gar pa bio tre ggr i veckan om det finns nagot han vill se.) Det var inte mycket saker som kom flygande utan mer bara att filmen poppa lite. Jag hade i alla fall ont i huvudet efterat. Jami och Chris var och julhandla i 9 timmar och strax drar vi ivag igen. Den har gangen far Chris stanna hemma och Shelby och jag foljer med.

2010-12-17 at 17:40:23
USA livet här Kommentarer (0)

Snödagar + jullov


Jag har redan jullov. Vi fick två snödagar så här innan lovet. Eftersom vägarna är så dåliga finns det inte mycket att göra. SÅ vi har bakat kakor till alla i skolan men eftersom det inte blev någon skola idag kan de inte få några kakor... Jag hade tur och tog med mig lite svenska saker till Spalding och Bunnell. Jag gjorde tydligen Joshs år för att jag bad Spalding att ge honom en orange "Swedish Fish". 

Shelby har precis åkt till sin pappa så jag vet inte vad jag ska hitta på idag men jag får väl se. Jag har spelat Alfapet med Gracie. Vi slutade med 204 poäng var. haha. Jag hade lite problem för jag hittade bara massa svenska ord helatiden. Jag ska kolla klart på Ellen nu och sen får vi se om jag kan komma på något att göra.

2010-12-16 at 20:35:46
USA livet här Kommentarer (1)

steak

Igår var jag inte tillåten att äta något. Jag åt frukost i alla fall men avstod från lunch. Shelby därimot åt ingenting förutom kakaor på heladagen. Vid halv 6 var det värt det. Steak för hela slanten! Det var fruktansvärt gott måste jag säga. Vi åkte till bloomington direkt efter vårt Softboll möte (nej jag tänker inte spela men jag följde med Shelby). Att äta steak är deras tradition. Jamis pappa tar med dem ut varje jul för att äta. Det var inte lite mat heller. Jag kan inte beskriva liksom. Men det var underbart gott det är allt jag kan säga. Steck ändras inte efter var du är i världen verkar det som. Det smaka som att grilla hemma :)

2010-12-15 at 00:05:10
USA livet här Kommentarer (0)

2 hr delay


Vår lilla privata grusväg.

Började skolan två timmar senare än vanligt och slutade samma tid. Det är ju najs. Det är inet så kul med snödagar för dom måste jag gå i skolan extra dagar innan jag tar studenten här. Har vi en "two hour delay" är det kortare dag men vi måste inte gå extra senare. De säger att vi ska få MASSOR av snö på onsdag/torsdag. HAHA det tror jag s mycket jag vill på. men vi kommer antagligen få stanna hemma två dagar till den här veckan :( Jag vill gå i skolan nu och vara ledig när det är varmt.

2010-12-13 at 15:41:57
USA livet här Kommentarer (0)

snow day

Jaha... Det blev en Snow Day i alla fall. Jag hade helst viljat gå till skolan men aja. Det roligaste är att det är inte ens snöigt ute och jag tror att det är typ -10. Inte ens kallt. USA är allt ett bra konstigt land! Jag hade verkligen viljat gå till skolan den här veckan, det är ju bara fem dagar sen lov och så kunde jag fått ha min Make up day i Januari. .VI skulle åka till Chicago då och nu blir ju inte det av :(

Just nu sitter jag och photshoppar, kollar på topmodell och lyssnar på barr som ramlar av våran hemska gran. Det kommer vara en naken gran innan jul kan jag tala om.

2010-12-12 at 20:46:57
USA livet här Kommentarer (0)

road trip

Hade en underbar helg med Jessi och Shelby.

Vi lämnade skolan lite tidigare än vanligt i fredags och åkte 2 och en halv timme till Cincinnati. Cincinnati ligger i Ohio, så jag kunde checka av en ny stat på köpet. Det var Jessis första gång utanför indiana så det var kul. Vi åkte först till IKEA och köpte biljetter till mat och jag köpte lite svensk mat att at med hem. Knäckebröd ♥ Sen åkte vi till Hotellet och vi insåg att det var även Jessis första gång sovandes i ett hotell. Tillbaka till IKEA för ett omgång Svenskmat!

Vi hann även med att få lyssna på lite svenska julsånger av lucia tåget :)

När det var dax att säga hej då bar det av mot Down town Cincinnati. Men först en tur till Kentucky so Jessi kunde checka av en ny stat :) Så en kort tur till Newport.
4 pretty girls ;)

Cincinnai in night

Ett lite kort besök till Jungle Jim's (internationell mat affär) och köpa lite svensk mat och sen
sova på hotellet. Upp frukost och sen hem till Bedford :)

Patricia