2011-04-25 at 23:35:41
USA livet här Kommentarer (0)

måndag

Jag har illustrerat lite nu till min barnbok jag skriver i skolan. Men pappa rinde nyss och sa att dom snart är här. Dom ska hämta upp mig och så åker vi mot Sping mill innan det börjar regna igen.  Blir lite halv dött på bloggen när jag är upptagen, ledsen över det!

2011-04-23 at 02:37:20
USA livet här Kommentarer (0)

niolångamånader


Tänka sig att jag har varit i det stora landet i nio månader. Jag har inte prata svenska på nio långa månader. Jag har inte ätit svenskt godis på nio långa månader. Jag har inte kramat mamma på nio långa månader. Och nu är dom här, min familj. Jag är redan trött på min bror och pappas skämt men dom är här så det gör inget. Så underbart det är att bara få vara med dom. Det spöregna och storma idag men det var mysigt att bara prata på hotellet.

2011-04-21 at 22:30:35
USA livet här Kommentarer (0)

Väder

Nu har det varit dåligt med uppdatering men är man upptagen så är man. Dessutom har det varit värsta stormen och vi har bott utan el.

jag har tänkt lite på hur vi i sverige på något sätt är mer motståndiga mot väder. Här från dom panik om det är en cm snö och igår när det storma kunde vi inte kolla på Tv för att det var bara extra insatt väder helatiden och avbröt vårt program. Vi såg ca 15 minuter av en timmes program pga det... Hemma är det liksom - åska? jaha! och snö tänker ci inte ens på... haha

Konstigt vad skillnader det finns!

2011-04-19 at 02:12:10
USA livet här Kommentarer (0)

prompromprom


Nu var det ett tag sen, men jag har varit fullt upptagen med prom och att sova. Det var i alla fall bäst! Jag vet inte vad jag kan säga för att ni ska förstå men det var bäst! Ska jag vara ärlig så var prom det tråkigaste på hela kvällen även fast det var sjukt kul, resten var bara bättre. Praty bussen slår allt, jag önskar att jag kunde bo i den :) Steaken var sjukt god och jag önskar att jag kunde äta mer just nu. Prom var underbart. När jag kom dit kvart över nio var det inte en själ som dansade och vi var ju redan uppvärmda efter våra finfina busstur så vi starta partyt helt enkelt. Det var dekorerat precis så som det ska se ut på prom, en liten båge man passerar genom när man kommer in, runda bord längst väggarna och en fontän av äppeljuice och sprite. Dte kändes som jag var i ett avsnitt av One Tree Hill eller nånannan high school show. DansaDansaDansa, mer kan jag inte säga. Sen åkte vi till bowlinghallen för afterprom, vi bowla inte men vi åt! Det fanns mer mat än jag nånsin sett tror jag, mest onyttigt, vänta stryk det - bara onyttigt! Sen hängde vi bara. Jag, Shelby försökte sova i hennes bil runt 66, men gav upp klockan 6.40 efter 10 minuters av sömn och åkte hem. ÅHH! Jag har haft det så bra. Kännt mig fin i min klänning, hängt med fina vänner och dansat rumpan av mig :)

2011-04-16 at 18:10:46
USA livet här Kommentarer (0)

final countdownProm förbereldelser, duscha, måla naglar, platta håret, testa smink och så klart - DANSA MED LEROY! haha
Jag kommer lätt ha bästa dansstegen ikväll allihoppa :) Nej, men seriöst nu är jag pepp på riktigt! Om 4 timmar börjar det roliga! Vi ska träffas och ta kort och sen hoppa på partybussen som tar oss till yanko's för världens bästa steak. Efter det ska vi till skolan för själva prom och efter det bowlinghallen för after prom. Sen får vi se om vi sover hemma eller hos Megans. Men kul ska det bli! 4 timmar till awesomness! 

2011-04-14 at 23:02:43
USA livet här Kommentarer (0)

hahahahaha


Ojojoj! Jag har precis kollat på en film jag och två kompisar spelade in till engelskan förra året... Jag dör! Min engelska SÖG! Jag vet att jag tyckte att jag var jätteduktig, hehe. Jag och Spalding, min fotolärare kollade och jag hon satt där heltseriöst och var helt förundrad över att vi kunde prata engelska och jag sitter och skrattar för att vi suger. Jag kan inte ens komma ihåg att jag var så dålig när jag först kom hit... Uppenbarligen var jag väl det. MEn jag vet att det är mycket enklare att prata engelska med en amerikanare för man tar upp lite av deras dialek direkt, pratar man med svenskar tar man upp deras fina svenskengelska. Jag tror att bara en vecka med konstant engelska kan nog göra väldig skillnad, tänk då ett år.

2011-04-13 at 22:40:11
USA livet här Kommentarer (1)

hosthost


en liten humla :)
Jag känner att allt jag gör för tillfället är att hosta. Jag får inte slut på det hela. Jag sitter i sängen med en kopp te och solen skiner fint utanför fönstret. Jag vill så gärna gå ut, helst äta glass och känna att det är sommar (i alla fall för idag.) Men jag sitter här och dör av host attacker istället. Trevlans!

2011-04-12 at 19:08:50
USA livet här Kommentarer (0)

dagens arbete


Period 6-7 
jobba jobba jobba! Websidan ska vara klar innan fredag!
(inget aao i dom meningarna, wooohoww!)
 


2011-04-12 at 19:03:13
USA livet här Kommentarer (0)

tack och lov

Tack och lov för tangentbordet! Idag kan jag inte prata för fem öre. Det är helt stört, jag tappar rösten ibland, men inte så här! Jag kan verkligen inte prata idag. Tråkigaste dagen i mitt liv! Jag älskar att prata! Jag är oftast inte tyst i en minut. så tur är det att man kan få skriva av sig.

Min lärar elev i foto åker hem idag. Så vi har haft fest med kakor och grejer. Jag känner ingen smak sa jag åt inget men det såg hemskt gott ut! Jag plannerar att äta allt nyttigt som jag tycker är äckligt nu när jag inte kan smaka’t (dalmål forever! haha) i alla fall.

Till allas förvåning har jag en softbolls match att gå på idag. Ja, dom har softbolls matcher minst 4 ggr i veckan. Den här veckan är det sex som gäller, varav en är på morgonen innan prom, bra ide killar, bra ide!!

btw, jag är ledsen för tråkig uppdatering utan bilder. Så snart jag mår bättre kommer det bilder! :)


2011-04-12 at 01:46:08
USA livet här Kommentarer (0)

sjukling

Jag är dålig uppdatering men jag är sjuk och orkar inte med ett endaste dugg. Det är i alla fall helt klart vår i Indiana. Gröna träd (hade tagit en bild om jag inte var så sjukt trött och förkyld), regn och värme. Låter som vår tycker jag. Jag längtar dessutom till helgen. Jag fattar inte att jag har väntat i typ två år på det här. PROOOOOM! Jag är pepp peppare peppast (det är okej jag göra sin egen grammatik ibland :) haha

2011-04-10 at 17:48:21
USA livet här Kommentarer (0)

Patricia eller Patricia

Det är konstigt hur lätt det kan vara att slänga in ett engelskt ord i svenskan men så svårt det är att slänga in ett svenskt ord i engelskan... Det är totalt omöjligt att säga "My name is Patricia Sjöberg" utan att slänga på en amerikansk bryting på mitt namn... det funkar verkligen inte. Men av någon anledning är det inte ett dugg svårt att säga "det här är min kompis Brooke Hackler, hon är helt random". Det är vara helt naturligt helt plötsligt. Jag har verkligen försökt att säga Patricia svenskt, bara för att alla vill veta. Men av någon anledning så säger jag my name is Patricia och sen så får det bli senare jag säger fast det uttalas Patricia. Dagens I-lands problem !

2011-04-09 at 23:08:07
USA livet här Kommentarer (0)

softboll i stormen? hmm kanske

Bara i USA sitter man ute i en timme av SPÖREGN, hagel, bilxtrar och dunder innan man bestämmer sig för att man kanske borde ställa in dagen softbolls match... Helt otroligt. Vi satt i bilen och kunde inte se ut ur vindrutan fast vi hade vindrutetorkarna på fullsprutt. Så vi åkte till Jamis mormor och åt mat istället. Sen blev det handla mat eftersom vi har levt utan mjölk, ägg, och allt annat sånt där som man använder varje dag i typ tre dagar nu... Vi han precis lagomt hem till solen tittade fram och nu är det varm och skönt. Shorts är det som gäller.
Solskyddsfakor 50 och en mango i solen - jag klagar inte! Nu ska jag gå ut igen och sola bort min förkyling som jag lyckades få igårkväll.

2011-04-08 at 13:06:03
USA livet här Kommentarer (0)

Snabbt inlägg så här på morgonen

Softboll direkt efterskolan till sent igår så jag hade inte en sekund över. Så jag fick lova att flytta bilder från kameran till usbminnet så här på morgonen istället. Jag är liksom inte van att behöva digitala bilder till skolan. Men film kameran jag använda funka inte för fem öre så då fick det bli digitalt... haha

2011-04-06 at 23:52:54
USA livet här Kommentarer (0)

plannering


Mallory, Shelby, Brooke, Megan!

Dagen har mest bestått av Prom Planering med fina flickor! Jag är så sjukt pepp! 14 pers i vår prom grupp, det ni! Det bli antagligen en Partybuss som tar oss till Bloomington och texas roadhouse för middag. Sen så åker vi till prom och after prom. Efter det vet vi inte riktigt än. Men det låter sjukt bra tycker jag. Ni vet inte hur sjukt pepp jag är. Jag hämtade precis upp min klänning som har varit och fått kortare band. :) Det är allt jag tänker ge er, den har band ;) haha ni får se å lördag om en vecka ! PEPP!

2011-04-06 at 15:20:32
USA livet här Kommentarer (0)

Lika som bär

Okej, så jag vet inte hur många gånger om dagen jag får höra att jag ser ut som någon. Idag fick jag höra att jag ser ut som Oh Land. Jag vet inte om det stämmer jag kan inte riktigt se det men men... Josh Morgan i min fotoklass påstår också att jag ser ut som hans syster. Han säger att han är rätt säker på att hans syster är från Sverige bara för att vi är så lika och vi pratar likadant. Idag fick jag veta att hon har ett talproblem... haha !

Patricia