2010-09-30 at 23:13:00
USA livet här Kommentarer (3)

Senior Pictures

Jag har fatt alla mina Senior pictures nu :) Om ni vill se dom sa klicka pa lanken (senior pictures). Jag ar valdigt nojd med en del av dom, andra inte lika mycket men det var i alla fall kul att ta dom! Jag har mina Senior Pictures, min Cap and Gown ar bestalld och jag ar helt klart en riktig Senior nu :)  Det ar helt sjukt att jag ar har! Om ni funderar, AK!

2010-09-30 at 13:29:29
USA livet här Kommentarer (1)

Torsdag

Jag kanner att jag har varit lite oaktiv sa jag tanker skriva ett kort litet inlagg innan jag maste rusa till bussen. Jag kan tala om en sak och det ar att jag saknar bussar extremt mycket. Det ar sa latt att bara ta en buss dit du vill. Har ar den enda bussen jag kan ta en skolbuss till och fran skolan. Jag kommer val antagligen vara irriterad pa att sta ute och vanta och att det tar lang tid nar jag kommer hem igen eftersom jag da kommer vara mer an van med att aka bil vart jag an ska. Men det ar nagot jag far leva med. Dessutom aker jag bil hem fran skolan, sa det blir bara en buss tur om dagen.

Jag har framkallat tva bilder till fotokursen nu, och hon forvantar sig en bild innan fredag sa jag kommer antagligen bli fast med att sitta och vanta igen men aja, det ar vart det. Jag alskar att vara i morkrummet! Fram tills man kommer ut och kanner hur illa ens hander luktar fran alla kemikalier. Sa det blir nagra omgangar av handtvattning innan jag kommer till period 3 som ar Smyckesdesign. Jag ar precis klar med min ring, sa igar fick jag stada. Inte det roligaste men jag hoppas jag kan borja med nat nytt idag :) Har blir det tvatta handerna ett antal ggr ocksa eftersom man blir lagomt smutsig av metall, lodkolvar och poleringskladdet.

Bussen kommer starx sa jag bor ga!

2010-09-28 at 01:57:55
USA livet här Kommentarer (0)

Graduation förberedelser

Jag är trött som tusan men det är värt det. Jag hade megakul i helgen även om jag inte sov lika mycket som jag borde. I dag har jag och Karen varit på Wal Mart och kollat på Class Rings. Jag har fått papper om Cap and Gown till Graduation och det ska beställas på torsdag. Och jag är tvungen att välja vilket paket jag vill ha så nu har jag kommit fram till att Ringen iförskaffas från Wal Mart och inte från skolan. Jag är super pepp, fatta att jag, en svensktjej, ska beställa Graudation klädsel, det är AWESOME! Även om jag inte kommer gå ut på riktigt så känns det lite läskigt. Jag har ju två år kvar i sweden när jag kommer tillbaka.( Det är föresten vad en hel del folk kallar mig, Sweden.) Jag kommer inte få ett diplom eller nått (eller jo, antagligen kommer jag få ett Grattis du har klarat ditt utbytes år diplom, men inte THE Diploma)  Jag är lite superduper pepp på graduation, synd bara att Graduation betyder att det är slut på det roliga...

2010-09-26 at 19:37:41
USA livet här Kommentarer (1)

Helg

Jag har haft en sjukt kul helg med MeLinda och jessi. Jessi är Melindas utbytesstudent farn Tyskland. Jag har sovit här tva natter nu och Jessi och jag är precis likadana, det är lite kul. Säger hon nat nickar jag och haller med säger jag nagot sa hoppar hon upp och säger, jag tänkte tprecis samma sak. haha. I fredags var vi pa the persimmon festival, jag var mest med Ella fran Finland da men sen pa kvallen sa kollade vi pa tv ovh myste har hos Jessi. Sen sa var det en parad som Jessi var med i sa vi satt och kollade pa den och lite sant. Michelle Super som är en annan IEC (omradesrepresentant för EF) var där med oss ocksa. Vi hade jättekul och bestämde att vi skulle hitta pa nagot pa kvallen ocksa. Vi akte till ett majs fält som dom har gjort laburinter i ovh akte pa ett flak med hö. Vi hade sa kul! Michelle hade sin dotter Alena med sig ocksa.

Jessi, Aleena och jag.

Michelle och MeLinda

2010-09-24 at 00:00:38
USA livet här Kommentarer (2)

Persimmon festival

Jag har haft ett litet Drama club meeting idag och skrivit upp mig till auditions... Jag har ingen lust att gå på audition men Jessica (från frankrike) tvingade mig. Så nu måste jag hitta en Comic Monlouge och lära mig den innan onsdag, samtidigt som jag lär mig en annan för Engelskan. Aja, det ska bli kul att komma igång med nåt i alla fall.

Idag så ska vi åka till Persimmon Festival i Mitchell (staden intill). Jag har ingen aning om vad det är men  Persimmon är en slags frukt tror jag. Jag kanske vet mer när jag kommer hem. Jag ska tillbaka med MeLinda och hennes familj i helgen också. För imorgon så kommer MeLinda och hämtar mig så ska jag sova hos dom till på lördag. Det är för att jag ska lära känna henne bättre eftersom att det är hon jag ska prata med om jag har några problem och för att det är lite kul. Jag tycker att det ska bli kul!

Nu ska jag äta, inte min favorit syssla i landet av onyttigheter men jag får leva på vad som finns.

2010-09-23 at 04:37:36
USA livet här Kommentarer (0)

Innan laggdags

Jag har inte varit jatte aktiv denna vecka sa jag tankte bara skriva ett kort litet inlagg som ni kan lasa imorgon nar ni vaknar for jag ska namligen strax hoppa i sang vilket betyder att det ar typ mitt i natten i sverige.
Jag sov inte sa mycket i natt efter som det var VARLDENS storm ute!! Det blixtra och aska som bara den. Har ar vi vana med, blixt - vanta - aska - vanta och samma sak igen. Har var det blixt pa blixt pa blixt, det var som att ha disco i mitt rum! Det var ett konstant askande eftersom blixtarna kom sa fruktansvart tatt. Jag overdriver inte, det blinkade som om jag hade en trasig lampa. Sa ar det.

Jag har fatt betygs prognos for de forsta nio veckorna i skolan ( allsta vi far midterms betyg i typ oktober sa det ar infor det sa vi ska kunna forbattra oss om vi vill) Jag har alla A utom Historia som ar ett B+ sa jag klagar inte. Jag menar jag har A i Engelska och det har inte ens halften av min klass och det ar desar sprak inte mitt! haha Vi ska ha en monolog for klassen nasta vecka vilket jag inte ar jattepepp pa men aja. Jag tror att jag tror att jag ar samre an jag ar och jag gillar inte att vara den enda som pratar nar alla som lyssnar ar flytande och jag tragglar mig fram lite ibland. Det ska nog inte vara nagra problem, det ska bli lite kul! Jag ska antagligen ta Zac Efrons tal fran "17 Again" nar de ar i domstolen eller Sam tal till Austin fran "a Cinderella Story". Jag har inte bestammt mig an.

Sang tajm allesammans :)

2010-09-21 at 23:02:04
USA livet här Kommentarer (0)

tisdag

Jag tänkte bara medela att jag inte har något intressant att dela med mig av just nu. Jag äter bannanbröd och funderar på hur det gick på historieprovet jag hade first period idag. Min fotolärare ville att jag skulle skriva upp mig till nästa termins digital photography men sen kom hon på att hon inte har någon så jag blev lite ledsen för jag ville ta den kursen! Men jag ska gå upp och se om jag kan komma in i "avanserad mörkrum" för hon tyckte att ja skulle ta den istället när nu den andra inte funka. Sen är jag livrädd för lödapparaten i smyckes design. Eller ja, jag är livrädd för tändstickorna eftersom dom inte går att tända utan att dom viker sig på mitten eftersom dom är av kartong (solstickan i mitt hjärta). Jag tror att jag had tränat på att löda klart nu så jag ska fortsätta med min ring imorgon. Jag är lite rädd att jag försöra den bara för silver har en låg smält punkt om man jämför med testbitarna jag haft.

Vi hade ett Romanparty på Engelskan eftersom vi precis blivit klara med Julius Caesar. Russin och två personer i toga, det var typ vad den festen bjöd på men ändå det var kul. Vi kollade på sista delen av pjäsen också så jag hoppas att vi kan gå vidare nu.

2010-09-19 at 23:07:42
USA livet här Kommentarer (0)

Homecoming

Igår var all about Homecoming! Jag gick upp vid halv elva pratade med mamma och pappa sen så var det fixa iordning mig som gällde resten av dagen. Emmas mamma fixade våra hår och jag stannade där för att sminka mig och fixa allt det andra man ska. Emmas moster Amanda var där och tog kort innan vi åkte och eftersom Zack kännde sig utanför så tog han på sig sin fulla mundering och kom ner och sa:
"Look I've got my suit, now I can go with you to Hudson's" För det var nämligen nästa stopp Hudson's photography. Vi fick tre poser och vi får bilderna innom nårga veckor. Det ska bli kul att se dom lite bättre för vi fick bara se dom lite snabbt när vi valde vilka vi ville ha.
Klockan var bara 4 när vi var klara och dansen började vid halv nio men vi var hungriga så vi tog vårt gäng och åkte till Golden Correl och åt. Vi satt där ett bra tag sen träffade vi på RW och hans grupp så vi pratade med dom ettag... host typ sa vilka fina kläningar och RW sa Var är mamma? Han gillar inte sin syster så mycket tror jag.
När vi var nog utråkade av att sitta på Golden Correl i våra aldeles för uppklädda kläder så åkte vi hem till Abbey hade kul där i en timme eller två innan vi åkte till skolan.

Jag, Emma, Abbey och Josh. Jag har ballerina skor på mig... Jag är typ lite lång!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansa!

Jag hade så sjukt kul, vi dansade konstant från 20.15-23.00. Det blev inte tråkigt en enda gång heller. Jag hade ingen aning om hur alla deras danser gick (typ kycklingdansen för oss) men jag hängde med för det. Sen var det en massa dålig rapp musik och en massa bra dansmusik också och det var nog roligast. Typ Telephone av Lady Gaga. Jag är pepp på nästa dans guys!

Dagens kommentar var nog Barry som undrade om vi kunde dansa Disco. Sen lärde han oss:
"This goes (disco) here, This goes (disco) there. "
Sen har jag även lärt Abbey att säga "vet du vad?" för vi är lagomt trötta på att hon säger "You know what" och "You know what bud" HELATIDEN. haha Hennes mormor såg lite oförstådende ut imorse när hon sa det till henne dock... haha

2010-09-17 at 23:17:34
USA livet här Kommentarer (0)

Powder puff


Igår var en låååång dag. Vi spelade till klockan 10 och jag höll på att somna på planen. Det var roligt som bara den dock! Jag spelade bara två ggr eftersom jag hade mycket roligare på kanten och heja på än när jag spelade. Jag tacklade faktiskt folk, det var kul! Men vi såg hemska ut, det är ett som är säkert!

Vi började med att vinna över alla Freshmens det var den martchen jag spelade i. Sen så var det Juniors mot Sophmores. Sen var det final mellan Seniors och Sophmores. Vi vann den martchen också. Två sekunder innan matchen var slut var dom andra väldigt nära på att göra en touch down och jämna ut  poängställningen. Det ville vi inte eftersom alla ville hem och vi ville vinna så snacka om glada seniors när vi vann utan tilläggs tid! Det var inte tackelfootball utan flaggfootball men eftersom jag var defence så fick vi tackla litegrann. Det var bara det att man fick inte tackla hårt och inte den som har bollen utan man ska ta flaggan som den har istället och då är man "nere". När jag kom hem var jag tvungen att tvätta håret typ 5 ggr för att få ut all hårfärg och det är inte helt borta än...

Snart bär det av mot BNL för vårt homecoming game mot Seymore Owls. I halvlek är det körning av homecoming queen och allt det där så det kommer bli kul! Imorgon är det Homecoming och homecoming pictures som gäller och det kommer bli AWESOME!

2010-09-16 at 22:03:03
USA livet här Kommentarer (1)

Powder Puff

Jag är livrädd! Om några timmar ska jag spela amerikansk fotboll och jag har INGEN aning om vad jag ska göra eller nått. Vi har inte haft någon träning eller något sånt heller. Men kul ska det bli! Dessutom har vi fixat min tröja så nu säger den SJÖBERG med Ö och allt :) Det postiviva med det hela är att jag är med i Seniorlaget och det är antagligen vi som kommer att vara värst, haha!

Igår hade jag det i alla fall riktigt bra. 18.30 åkte vi från kyrkan ut på en liten tur genom Bedford. Vi fick 12 olika ledtrådar som vi var tvungna att lista ut vilken plats och åka dit ta ett kort med alla i laget. Det måste sett enormt dumt ut när 7 tonåringar sprang ut stannade en sekund och sprang tillbaka. Självklart vann mitt lag eftersom jag hade fullkoll på vart vi skulle... INTE. Men vann gjorde vi. Vi vet förstås inte än eftersom vi använda engångskamror som inte är framkallade än men vi är rätt säkra på att vi har gjort rätt. Efter det åkte vi hem till Ryan's och åt korv och hoppade studdsmatta. Vi satt och pratade, lite som en vanlig US kväll helt enklet. Jag, Emma, RW och Josh spelade Cornhole. Kul kväll!

Nu måste jag gå och hitta något att ha på mig ikväll. Jag antar att jag måste åka och köpa ett par tränings shorts på Wal mart eller nåt. Aja, hör av mig om ingen dödar mig under speletsgång.

2010-09-15 at 19:00:33
USA livet här Kommentarer (0)

Skattjakt

Sitter i skolan och har inget att gora. Jag har Webdevelopment och Multimedia just nu och det ska bli sjukt kul att komma igang om vi nu nagonsin kommer igang. Jag tror att vi ska borja jobba med Flash i slutet av den har borjan av nasta vecka :)

I kvall ar det kickoff for Discovery och vi ska ha en skattjakt liknande sak. Aka runt i hela Bedford och ha kul! Det ska bli kul och vi kommer sluta hemma hos nagra och grilla. Kanns lite som US hos Tesa maste jag saga. Kul ska det bli det ar ett som ar sakert.

2010-09-15 at 01:00:44
USA livet här Kommentarer (0)

spring


Imorse på historian så rättade vi läxor. Något vi gör typ jämt, byt med grannen och rätta. Men idag var vi tvunga att säga högt vad vi fick för resultat. Det var väl inte så farligt efter som jag med 90% av klassen hade alla rätt men jag tyckte att det var lite hemskt när det var folk som hade 6/16 och 10/16... Jag vet inte men det känns inte som något som skulle hända i sverige kanske.
Andra perioden har jag foto och jag lyckades!!!! Alla mina negativ ser bra ut, varken för mörka eller ljusa. Jag lyckades också att inte förstöra dom med alla kemikalier. Jag är nu jätte pepp på att framkalla dom på foto papper! Jag ska lätt bygga ett mörkrum hemma :)

Jag var som vanligt sjukt trött när jag kom hem så jag drog på mig mina underbara plychbyxor och myste lite innan jag dumt nog bestämmde mig för att gå ut och springa. Eller ja, jag bestämmde mig för att gå ut och gå men jag kom på mig själv med att jag sprang efter ettag så jag fortsatte med det. Det är så högluftfuktighet att jag trodde att jag skulle dö. Jag tror visseligen alltid att jag ska dö men det var värre idag! På torsdag kommer det antagligen bli värre eftersom jag ska vara med i PowderPuff. Amerikanskfotboll för tjejer under Homecoming veckan. Jag vet inte varför jag ska vara med eftersom jag fattar nada men kul ska det bli ! :) Tyvärr står det SIOBERG på min tröja men aja, det hade ju varit felstavat även om de hade skrivit med J så det är som det är!

2010-09-13 at 23:05:18
USA livet här Kommentarer (0)

Home coming

I söndags så bar det som vanligt av till kyrkan på morgonen och tillbaka på kvällen. Jag hann där i mellan åta mat hos Larrys mamma prata med mamma och pappa och sen åka och träffa Josh, Sabrina och Abbey. Vi skulle åka till parken men det slutade med att vi var ute och gick runt lite. Tog en tur till Walgreens och till bensinmacken för att köpa POLARPOP! 75 cent för alldeles för mycket läsk! Jag som inte dricker läsk har inte mycket glädje av det dock...

BNL High School

I dag i skolan fick vi lära oss om hur vi framkallar film. Jag var den första som tog ur filmen ur min kamera och har fixat in den i en ljustät grej och imorgon så ska jag framkalla den (asså inte på fotopapper utan se till att få negativen) Jag är jätte rädd att jag ska göra nåt fel och förstöra allt. Vi kan ju nämligen inte se vad vi gör eftersom inget ljus får komma in och förstöra filmen. Jag är jätte pepp på att se hur det blir men jag är livrädd också. Annars var det en vanlig dag i skolan. Jag kom hem och pratade lite med Axel och Pappa men det är lite sent i Sverige så det var inte så länge.

Ikväll så åker jag, Abbey och Emma till BNL och kollar på en talangtävling. Ska bli mega kul - HOMECOMING ÄR OFFICIELLT IGÅNG !! På lördag blir det home coming dance och allt - iiiiih!

2010-09-12 at 00:36:21
USA livet här Kommentarer (0)

Senior pictures and homecoming dress shopping


Emma, Jag och Abbey tog väldigt fina bilder i en fotoatomat i collage mall!

Det har varit två fulla dagar nu. I fredags så bar det av till Otis Park för att ta Senior pictures. Vi börjae vid 5 och skulle ha en två timmars sesion men vi slutade inte förens kl 9 så det blev lite längre än planerat. Dan och Jen som tog bilderna är kompisar till famlijen och jag har träffat dem en gång tidigare. De tog bilderna till Bröllopet jag var på första veckan. Det var jätteroligt. Speciellt eftersom Dan vet att jag är fotointressead så han pratade mycket om hur han gjorde och allt sånt. De kommer att lägga upp några bilder på deras blogg om en vecka ungefär. Jag kommer skicka en länk när de är uppe. Sen kommer det ta två tre veckor till för alla bilder att bli klara och då kommer jag få en länk med ett bildspel och alla bilder kommer finnas att beställa osv. 

Idag bar det av till bloomingon för att införskaffa homecoming klänning direkt efter att jag spenderade 12 dollar (mindre än 100 spänn) för att klippa håret. Stephanie och hennes mamma tog med Abbey, Emma och mig till collage mall och vi har varit där länge och väl. Jag köpte inte någon klänning för jag hittade ingen jag gillade riktigt men jag har min balklänning med mig från sverige och jag ska ha den. Jag köpte däremot ett par högklackade skor för 20 dollar och ett par ballerinaskor för 20 dollar. det är sjukt billigt! Jag har också köpt Victoria's Secret underkläder och en kjol. Jag har haft det jättebra. Men det är lagomt pinsamt att gå med som två tjejerna, jag kan lova att dom skämtut mig ett antal ggr!

Ikväll ska vi antagligen åka och kolla på fyrverkerier :)

2010-09-09 at 18:54:28
USA livet här Kommentarer (2)

paus

Halojsan!
Jag sitter just nu i skolan och gor... INGENTING! Vi ska gora en storyboard till var reklamfilm for en McTripple, hamburgaren vi hittade pa i fredags. Men Jag och Sabrina blev klara redan i Tisdags sa just nu sitter vi bara har och vantar pa att klockan ska ga. Var McTripple ar bast, sakert 10 ggr battre an killarnas for var bestar av: Ettlager fisk, ett lager kyckling och ett lager hamburgekott. Ackligt - ohjaa! Men det kommer bli kul i reklemen. Jag har absolut inget mer att saga just nu... Jag fick stranga order fran Sverige om att denna vecka ska jag ta det lugnt sa jag gjorde inget igar utom en tripp till kyrkan pa kvallen. Jag ska gora det samma idag, aka hem och gora ingenting. Jag ar sa hemskt trott efter att ha hallit igang i en manad nu, jag behover en paus.


Patricia