2010-02-25 at 19:01:49
kyrkan Kommentarer (1)

Frisk


Fotade lite istappar igår :)

Äntligen är jag frisk! Jag har knappt ätit något sen i Torsdags... Men nu mår jag bättre än aldrig förr. Jag sitter och räknar på hur många timmar det är kvar till lägret jag ska på på lovet börjar. Josefina min bästa flicka och jag ska allt se till att barnen busar natten lång! :)

2010-02-18 at 13:57:40
Usa förberedelser Kommentarer (3)

Veckans Babe (Y)

Det här är helt klart en riktig dag på falu fri! två lektioner och Tetris spelande imellan de två :) hehe
Det är tur att min klass är jordens bästa  :D
Jag antar att jag inte har nämnt att jag, JAG en liten tjej från falun är Veckans Babe!
Veckans babe - Tilde, Jag och Zac Efron ♥
Helt sjukt vad stolt jag är !!!!!

2010-02-15 at 20:42:39
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Jobb

Kom precis hem från första på jobbet. Det känns som det här kan blir bra alltså :) Nu ska jag allt jobba hårt så jag har pengar när jag kommer till drömmarnasland! Moneymoneymoney!

Jag har dessutom har jag insett att jag är världens shoppaholic som verkligen borde sluta handla kläder helatiden! Det får blir mitt nyårslöft! nästa år... kanske. ;)

2010-02-11 at 21:40:25
nv1 Kommentarer (0)

Långfärdsskridskor


Underbaraste klassen på bild ♥

Aldrig mer! Aldrig aldrig mer!
Det känns underbart! Idag var sista gången nånsin jag kommer sätta på mig ett par skridskor! Nu är all sådan aktivitet klart i Idrott A och mer ska jag inte läsa. Det betyder att ingen kan tvinga mig mer. I så fall gör jag det frivilligt och... Det gör jag inte that's it!

2010-02-11 en dag jag alltid kommer minnas ;)

2010-02-09 at 20:53:52
nv1 Kommentarer (1)

I-val

Paniiik!
Hur ska man kunna välja mellan alldeles för många roliga kurser? plus meritpoäng... Jag ska inte läsa detta förens om två år heller, jag ser inte meningen med att välja nu, hur ska jag kunna veta vad jag vill då? Efter ett år i USA kommer allt vara upp och ner och ut och in. Jag kommer vara mer mogen och veta vad jag vill då. Får sattsa på att jag är mogen redan nu helt enkelt!?

2010-02-09 at 20:19:35
livet Kommentarer (0)

Darin ♥

Darin Zanyar - One True Flame!


Jag har insett att Darin är underbart bra! *Gömmer sig under en sten för att inte bli dödad*
Jag har alltid älskat Darins röst och låtar, kommer antagligen inte sluta på ett bra tag heller.
Det blir en helt annan känsla när man förstår textena som jag inte direkt gjorde vid 11 års ålder...
4396 - Darin Zanyar! God must have spent a little more time on you. Det är något speciellt med den pojken!

2010-02-07 at 16:30:33
Usa förberedelser Kommentarer (2)

Skor ♥Nya skor ♥ Jag blev helt kär, det skriker Patricia om dom. Men mina stackars fötter
aj aj aj vad ont det gör! Ska man vara fin får man lida pin. Sen var det det där med längden ja...
Ingen kommentar!? Jag blir ca 10 meter... 1.94 i alla fall. Inte okej!

2010-02-06 at 22:35:08
livet Kommentarer (2)

Slödag

Vad har man gjort idag då?
Absolut ingenting. Jag vaknade vid 12.21, jag har allt koll i alla fall, men det första jag gjorde då va att sätta igång en film och ligga kvar i sängen tills den slutade. När jag väl orkade ta mig upp från sängen satte jag mig i soffan och gjorde ingenting, orkade inte ens sätta igång tv:n. Efter en halvtimme orkade, sen sätt jag där till mamma vaknade vid halv fem (!) då tog det ca två timmar innan vi orkade värma rester som vi åt. Jag rekonstruerade (stavning :S) bloggen lite, sen Mello ♥ Skrattade åt hur fail det var även fast jag älskar programet mer än alla andra! Fortsätta med bloggen, nu sova ska upp vid 8.00 imorgon :/ 


Tänkte bara påpeka att våren är välkommen när den vill, vänta helst inte med att komma  !

Ha det great! ♥

2010-02-02 at 15:12:37
nv1 Kommentarer (3)

Tattoo

Jag ska Tatuera mig!!!
På studenten ska Nv1 (dåvarande Nv3 + Jag) tatuera oss bestämde vi idag! Det kommer bli toppen! Sen vet ju jag om någon hur det blir med alla Nv1:s idéer, de försvinner bort någonstanns... Men jag hoppas fortfarande på att den här kommer hållas, det skulle vara bästa minnet med bästa klassen!
Jag vet inte vad jag vill ha än, men 1337 på handleden var inte helt dumt asså ;) haha Nej, 1337 kanske man inte vill ha där hela livet... inte ens en vecka tror jag. Men något på handleden vill jag ha, sjukt fint! ♥

2010-02-01 at 20:45:24
livet Kommentarer (0)

20100102

Kolla på dagens underbara datum! Ett Palindrom, awesome! Men det kanske bara är jag och min dåliga humor som tycker det är kul, eller?

Förutom det klockrena datumet har det inte hänt mycket idag. Jo, jag klippte mig. Frisören kunde verkligen inte styla håret!! Mitt breda ansikte med håret slickat runt huvudet -.-' Men när jag kom hem tog jag och fixade det själv och jag är jättenöjd, tror jag i alla fall. Jag har även gått upp minst 5 kilo i hårprodukter i håret! Jag har ALLT du kan tänka dig att ha i ett hår i håret, jag lovar.

Det kanske har hänt lite saker idag ändå. Jag har t ex insett att jag är två centimeter längre än jag alltid trott :( Deprimenade, for sure! Usch vad det suger att vara lång! Jag önskar att jag skulle krympa 18 cm och dra på mig ett par 12 cm klackar utan att sticka upp som en flaggstång mellan alla människor jag träffar! Det skulle vara toppen!

btw jag vill åka till USA nununu. Jag vill åka på roadtrip med pojkarna mina nununu. Jag vill uppleva ett nytt liv nununu. Jag vill träffa min värdmamma nununu. Jag vill se mitt rum nununu. Jag vill träffa nya människor nununu. 7-8 långa himla månader sen är jag där!!!

Patricia