Att vara svensk ska man vara stolt över!


Kände mig mig väldigt duktig idag efter som jag lyckades dra på mig en hel outfit på bara svenska kläder. Förutom mina Old Navy strumpor (åker ni till USA nångång, så måste ni köpa strumpor på old navy, BÄSTA STRUMPORNA EVER!) Jag kan ju lova att jag har visat Indiana vad en Svensk går för idag. Jag vet inte vad som är speciellt idag, men alla har sagt att jag är awesome och gjort deras dag heladagen... haha det började på lunchen när Mallory försökte säga "första gången jag flög" fast på engelska såklart. Där satt hon, Brooke och Megan och försökte med "when I flown, flew, flied for the first time" och tillslut sa jag bara "The first time I flew?" och vi bara dog av gapskratt. Jag är rätt säkert på att hela matsalen (och ja, den är STOR) hörde när Brooke utbrister " I can't believe it take a swedish girl to figure out some proper english, guys!" Så det där har vi skrattat åt lite heladagen. Jag känner att det händer helatiden, jag är alltid den som kommer på det rätta sättet att säga saker, jag gissar på att det är för att jag har pluggt grammatik sen tvåan. Här säger dom att de lärde sig engelsk gramatik först när de började med Spanska, haha!
Sen lyckades jag göra pojkarnas dag genom att sjunga Pokémon på svenska för dom. Ja, ni vill vill inte ens veta hur nördiga dom är i pokémon spelet till gameboy. Det är helt seriöst det dom pratar om i rasten mellan 6th and 7th period och det är typ 20 minuter lång. Dessutom har Evan bestämt sig för att sjunga den imorgon på skolans "Mr. BNL", vilket är typ en talangtävling mellan killar som är med i en sport eller klubb på skolan. Som om han kan lära sig det på en dag.
Awesome dag, vad mer kan jag säga?

Kommentarer
Postat av: Alice

hej hej! Jag heter Alice och går på en internationell skola i beijing. Jag förstår vad du menar med att sakna saker som finns i sverige men som man inte kan hitta utomlands. Saker som man oftast inte tänker på som viktiga, men som jag i alla fall kan längta jätte mycket efter.

Innan jag började på den internationella skolan så gick jag i en kinesiska skola. Det var nog det svåraste jag någonsin gjort i hela mitt liv! Lärarna pratade inte ett ord engelska och jag förstod ingenting när de pratade på kinesiska eftersom jag precis hade flyttat till kina. Jag har nu varit här i två år och har lärt mig kinesiska och mycket engelska. Jag trivs jätte bra, men det ska bli väldigt skönt att komma hem faktiskt.

2011-04-01 @ 12:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback