2010-06-29 at 15:13:28
livet Kommentarer (0)

Dalagården :)

Tillbaka igen! Efter två dagar hemma bär det av till Dalagården igen. Denna gång blir det som ledare. Jaga barn hela nätterna. Blir det bättre? Tror inte det va! Det känns lite lagomt stressigt att bror inte är hemma än bara. Vi måste spela in NUNUNU! Annars blir det lite svårt att hinna med. What ever, det kommer bli bra i alla fall. Barnen klagar nog inte på om ljudet inte är perfekt. Lägerradio in my heart ! ♥

2010-06-28 at 15:17:17
livet Kommentarer (1)

Midsommar ♥




bANNd - vad mer ska man säga!?


Det går inte att beskriva hur kul jag har haft den senaste veckan. Hårt jobb varvat med bad och fotboll. Sen midsommar med bästa Josefina ♥ Många långa snack om livet och nån tur ut på sjön med båten. Nångång hamnade vi till och med hos några pojkar på andra sida sjön... Som sagt, man vet inte vad som händer när vi är i farten! Mys i omklädningsrummet med kul diskutioner om allt mellan himmel och jord + Jessica Alba!
Prata och bli glad. Vara pepp som sjutton!!
Spel halv natten sen bad med Ann och åskådare :$ haha FRYSA!

Så här pepp har jag inte varit sen Youth'09...  Det ända som behövdes var lite mod och en minut vid stranden :D

2010-06-20 at 13:37:27
Usa förberedelser Kommentarer (1)

50 dagar

Inte för att jag är hundra på när jag åker men jag har räknat ut att det är mindre än 50 dagar kvar. Det är SJUKT! Jag älskar det! Igår insåg jag att det kommer bli lite jobbigt att lämna mamma dock. Inte bara för min skull men för hennes också. Det kommer bli jobbigt att mamma tycker att det är jobbigt... hehe. Jag är rätt pepp i alla fall ! !

Imoron blir det att tvinga sig upp vid halv 5 (!) för att åka till amerikanska ambasaden och fixa Visum :D niiiiiice! Om jag blir klar snabbt blir det en tur på grönan också. Sen blir det att bege sig till Dalagården och jobba några dagar ♥

2010-06-19 at 17:48:21
livet Kommentarer (0)

Bröllop

Kungligt bröllop... Inte det roligaste med min dag men det är ju nästan ett måste att se på! Det roligaste var ju helt klart när alla gick in, då man kan kolla noga på allas klädval.

Bilden är från Scanpix.

Jag måste bara säga att det här var min absoluta favorit klänning! Den är inte från dagens bröllop utan från övningsmiddagen igår men är den inte underbar så säg? JAG VILL HA!

2010-06-18 at 19:53:24
livet Kommentarer (0)

Uppsala

Gårdagen spenderades med finaste Emelie i Uppsala. Lite typiskt oss så gick mest delen av dagen ut på M A T! "Vad ska vi äta? När ska vi äta? Vi borde fika! Sak vi gå och fika? Jag är inte sugen på fika... Vi äter glass istället!? Nja, jag vill ha godis" Det var typ det stora samtalsämnet... Vi låg till och med natten innan och funderade på vad vi skulle äta (a)

Vi såg också en film under den dela av natten vi inte pratade mat. StarStruck hette den. Jag blev lite lagomt kär  den så där. Lite typiskt mig (heter det typiskt jag eller mig!? ) Till råga på allt är det en disney film... Mer typiskt jag... Den var väldigt söt måste jag säga! Låten kommer från filmen - Hero av Christopher Wilde eller Sterling Knight som han egentligen heter. 
Det är värt att lyssna på - gudomligt gullig!

2010-06-16 at 20:45:32
livet Kommentarer (0)

Tjejmys ♥

Jobbet är slut och nu är det sommar på riktigt! Sitter hos Emelie och är proppmätt efter att ha tryckt i sig langos! Snart blir det kolla på film om bara Hampus vill ringa nångång - han är lite lagomt seg... aja Imorgon drar vi till UPPSALA 8 am sharp. NAJS! shoppa for life :)

2010-06-14 at 20:46:02
livet Kommentarer (0)

hardworkwork

Sjukt! Jag är så hemskt trött i kroppen. Efter fem timmar inventering av kepsar i alla jordens färger. Inte nog med att det var många färger, det fanns även tjugo snarlika variationer av varje färg som var näst in till omöjliga att se skillnad på. Pengar Patricia Pengar! Fast det är rätt kul måste jag ändå säga. Man ser ju resultat hela tiden :)

nv1
Det känns lite tomt utan er!

2010-06-12 at 14:32:31
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Tiden går för fort

Sommarlovet är här! iiiiih (a)
Efter skolavslutningen grät jag som ett litet barn. Jag vill inte sluta i min klass, dom är bättre än allt! Det har bara gått en helg men ändå känns det lite tomt utan dom! ÄLSKAR ER! ♥

För tillfället håller jag på att packa ur mitt rum. Städar nogrant och tar ner onödiga prylar i källaren. Det känns som tusen år till jag beger mig iväg men det är mindre än två månader. Det är GALET! Jag fattar inte att jag redan måste börja fixa massa praktiska grejer... Snart är det tillochmed dags att börja packa. Paniken kommer sakta men säkert krypande. Men inte den där hemska - shit vad har jag gjort känslan utan mer OMG snart ska jag få min dröm uppfylld känslan. Jag tror fortfarande inte på att jag ska åka. Jag, lilla patricia ska ut och resa på egen hand. Jag är så PEPP aaah!

2010-06-06 at 22:12:06
livet Kommentarer (0)

Nationaldag


Galet vad jag uppdaterar - stolt tjej! hehe

Jag har inte mycket vettigt att säga om dagen förutom att jag är ägare av ett par nya skor. Glad tjej! Ett par ALICE gladiatorsandaler. Jag lägger kanske upp en bild nån dag, om jag har lust ;) Annars var jag på Falukalaset en snabbis i SPÖREGENT och sen drog jag till kyrkan för lovsångsövning. Lite om dagen. Så mycket till national dag - regn, åska och seg dag!

2010-06-06 at 12:03:06
livet Kommentarer (0)

ajaj

Det finns ju vissa som lyckas bättre än andra. Jag har lyckats få in en stick under stortånageln. Inte är den liten heller. typ en halv kvadrat cm. AJ! aja att jag hat ont i stortån är bara ett tecken på att det är sommar. Jag är liksom bäst på att göra illa min fötter. hehe

2010-06-05 at 14:48:41
livet Kommentarer (2)

Rix FM


Eric Saade är snygg!

Kul kväll och dag med Linn, Frida och Julia igår. Skolan på förmiddagen - slutade typ kl 10.15. Sen stannade jag kvar och hade kul bara. Mathilda kom förbi ett tag. Ner på stan med henne och Eliza. Träffa Sara och Linnea. Ta bussen till Linn. Laga god mat och äta med Frida och Julia. Åka ner till stan. Träffa Johanna. Kolla på Rix FM Festival. ERIC SAADE ÄR SÅ GALET SNYGG! Dra till kyrkan. Åka hem. sova.

En kort sumering av gårdagen. Fett värt!
Sista fredagen med NV1 :( ♥

2010-06-03 at 20:55:59
nv1 Kommentarer (0)

Forspaddling

Nu är jag arg! Kan jag inte få planera när jag blir sjuk? Jag kunde varit sjukt förra veckan, bara inte idag av alla 365 dagar på detta året! Vi skulle paddla med klassen och tror ni inte att jag blir sjuk då? Det suger mer än allt! :@

2010-06-02 at 18:15:53
Usa förberedelser Kommentarer (0)

Life looks better in spring


Jag har svårt att tro att låten kan bli bättre än så. Jag älskar den. Jag ryser och får gåshud varjegång jag hör den!

Jag fryser som en hund. (haha, varför en hund? Pappa säger så jag skyller på honom!) Inte är det kul i alla fall. Det är över 20 grader och jag ligger inne med en filt över mig.  Imorgon ska jag och bästa NV1 till hosjö och paddla fors, jag vill med så galet mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det känns dock ganska orutinerat och osmart att bada om jag har feber.

För övrigt har jag varit galet duktig och gjort lite research. Min skola i USA ligger 4.2 miles bort, vilket är ca 6 km. Närmsta McDonalds ligger bara 1.5 miles bort. Hur ironiskt är inte det på en skala???? hahahaha
Jag har även ett Sears, Subway och ett Starbucks i närheten. Mindre än tre minuter till Starbucks - kan bli farligt!!

2010-06-01 at 20:29:30
livet Kommentarer (0)

vad vore jag utan nv1?


Bara för att jag är på sånt bra humör idag så blir det TVÅ inläg idag. Det är nära på ett haleluja moment där.

Eftersom jag hade max en halvtimmes bokning idag så drog Emma, Sanna och jag ner till ICA och köpte glass. Sen bara råkade vi sätta oss nära ett gäng med unga byggarbetare utan tröja. Jag vet inte hur vi kom dit men... haha Vi höll på och dö av skratt när en av killarna kollade på oss en långstund och innan han gick tillbaka till jobbet så kollade han ner på sina muskler för att se om dom syndes. 

Istället för att följa med flickorna tillbaka till skolan så stannade jag på stan och pratade med Eliza och Adam ett tag. Efter det var jag tvungen att fixa visumfoto. Usch för att vara med på kort när man inte är på humör och när man inte är tillåten att ha fula miner.

När jag skulle köpa jordgubbar träffade jag resten av tjejerna i klassen. I alla fall nästan alla ;) Hängde med dem nån halv timme innan bussen mot hemma gick.

Väl hemma tog bror med mig till sjn för att bada. Igen - det är sommer for sure. Vattnet var varm - sommar varmt. Så där skönt att man slappnar av men vi ytan pinar man sig. Magen är alltid värst! Sen kom jag hem och sov några timma, jag tror att jag håller på att bli sjuk - jag gillar INTE!

Puss

2010-06-01 at 09:47:53
nv1 Kommentarer (0)

Two month to go

Bättre kan livet inte vara. Jag sitter för tillfället i skolan och skriver barnbok med Tilde. En bok om elefanten Nils och hans resa i tiden. Det är en uppgift till Historia A, hehe. Historia delen suger, men jag måste säga att boken kommer att äga i alla fall!

Solen skiner och jag har shorts, sommeren är här!  Jordgubbar ska införskaffas efter skolan och grädde - här ska det bli hemlagad glass.

Två månader - sen sticker jag. Det är ju sjukt!

Back to School Work ;)

Patricia