Senior Pictures

Jag har fatt alla mina Senior pictures nu :) Om ni vill se dom sa klicka pa lanken (senior pictures). Jag ar valdigt nojd med en del av dom, andra inte lika mycket men det var i alla fall kul att ta dom! Jag har mina Senior Pictures, min Cap and Gown ar bestalld och jag ar helt klart en riktig Senior nu :)  Det ar helt sjukt att jag ar har! Om ni funderar, AK!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Åh, gumman! Blir alldeles varm när jag ser alla fina kort på dej, du är så vacker så jag bara vill ge dej en stooooor kram!

Jättekul att du fått möjligheten att bli fotad av en så bra fotograf och jättekul att du är så modig och åker iväg ett år så här!!

Men nu vill jag bara krama dej... känner du att den just nu flyger över atlanten och närmar sig dej? En varm och gooo låååång kram från faster! <3

2010-10-01 @ 09:12:03
Postat av: Anna-Greta

Du, jag tycker att du kan vara stolt och nöjd över ALLA bilderna, tycker inte att det fanns en enda som var dålig. Min favvo är nr 7 där ser du så härligt busig och lite kaxig ut.

Är imponerad av att du gett dig ut i livet på så stora äventyr som det innebär att tillbringa nästan ett år "over there", sträck på dig och var stolt. Jag känner mig privilegierad som har dig som syskon-barnbarn. Ha de bäst, det är du värd flera ggr om. Kramisar (gammel-)Faster Aster

2010-10-01 @ 19:21:55
Postat av: KAtta

Wooow! Verkligen mååånga fina bilder! :D

2010-10-03 @ 11:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback