Nya äventyr

Efter skolan igår så gick jag Abbey och Josh (pastorns son) på ett möte för skol gruppen SADD, Students Against Destruktive Desicions. Jag vet inte om det var min grej riktigt men det lät som en kul grej så jag var ju tvungen att kolla. Imorgon har jag ett möte med Drama club! Det ska blir riktigt roligt måste jag säga!

Efter skolan igår så visade det sig att ACn i huste läckde så vi hade en fin blöt pöl på matbordet så vi fick lov att fixa det innan vi åkte och fixade ett nytt telefonnummer till mig. Så när vi kom fram var det stängt, vi missade dem med en minut. Men det gjorde inte mig nåt vi ska dit om en liten stund istället. Vi åkte till Mr. Gatti's för att äta på kvällen. Det är ett pizza ställe i stan som har allt från pasta till sallad och sånt. Killarna älskar att gå dit eftersom dom har ett "gameroom" Det ser typ ut som ett kasino med allt du kan tänka dig från sånt du hittar på grönan till andra konstiga saker. Man vinner i alla fall biljetter som man kan köpa saker för.  Det var trevligt. Sen gick vi till USAs svar till Rusta. Biglots. Det ser ut som rusta och allt det enda var att priserna stod i dollar ;) haha

Idag fick jag oreo's till Lunch :) Mekayla fick reda på att jag aldrig ätit det så hon tog med sig en påse med som till skolan. Det ledde till lite roliga kommentarer. Abbey smällde händerna i bordet nästan på mina kakor och hon utbrister: "Watch out! I'm gonna smach your oreo's" Vilket nu är en stäning kommentar mellan oss. Lika så "Do I have cheese in my hair?" Eftersom Emma sa så under fotbolls matchen i fredag och vi dog av skratt över det. Vi är inte helt normala men vi har i alla fall kul ! Annars händer det inte så mycket nu innan jag har kommit igång riktigt. Jag ska till kyrkan i kväll och innan det ska jag skaffa telefon om vi hinner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback